To może jakiś spot razem z jarocinem co by nie było że konin milczy
Printable View
To może jakiś spot razem z jarocinem co by nie było że konin milczy
Popieram Tweety ;)
Przy okazji odbiorę bombki :P
Greciu proszę Cię nie pierdol, dobra, to kiedy impreza ?
Michał ja pytam o ogólną integrację w większym gronie, chyba że chłopaki dotrą na imprezę, ale wtedy Musztarda odpada z przyczyn lokalowych
czyli spot 31 stycznia??? ja w ten weekend nie pewny jestem w sobote wymieniam termostat bo niedogrzewa a później do Kasi bo urodziny miała :P
31 stycznia jadę do Italii i wracam 10 lutego więc ja odpadam :/
Ja i ja jestem z naszego pięknego nadwarciańskiego Konina :D
Ogólnie w ten najbliższy weekend organizujemy mały ala zlocik konińskich fanów Alfy i nie tylko :D . W Ferio (stare miasto ) sobota 1.02.2014 godzina 17, jest jeszcze nie pewna ale o jakichkolwiek zmianach będę informował .
Wszystkich serdecznie zapraszamy .
Będzie fotograf , który zrobi parę ciekawych fotek naszych ślicznotek a dalej to jakiś spontan ( piwko jeśli będziemy mieli kierowce by nie rozwalić naszych Belli ;) )
https://www.facebook.com/groups/3823...=group_comment
Cześć,
Niestety musiałem założyć drugie konto- Lecz niczym się prawie nie różniące. Jestem z Konina, tu macie mój temat:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1340253
Niestety nie będę mógł być jutro z Wami- Praca. :( Jednak każdy kto będzie się chciał spotkać- Piszcie, przecież Konin to małe prowincjonalne miasteczko!
Panie i Panowie..
Co z jutrzejszym spotem? ;)
Jeśli się spotkacie i jakimś cudem zabalujecie do 22, to dajcie znać. Jedna srebrna 1.9 jtd parę wpisów wyżej ma do mnie numer- O 22 mogę do Was zajrzeć. :)
Vart jak zdjęcia, masz więcej czy tylko tamte 7?
Wysłane z mojego xboxa przy użyciu tapatalk
Panie i Panowie,
Padła propozycja, aby spotkać się w marcu, korzystając z tego, że Słoneczko grzeje coraz mocniej, dni coraz dłuższe i w ogole życie coraz lepsze.. :)
Myślę, że warto ten temat przedyskutować, ustalić termin, moze jakieś atrakcje, może ognisko, a może Megawat? :)
Podrzuccie swoje propozycje!
Jezioro ognisko albo grilla dobry pomysł jestem jak najbardziej za!
Cześc bracia i siostry:beer: Nie wiecie gdzie w naszym pieknym mieście lub okolicach przetocze tarcze hamulcowe? JAkies usługi tokarskie ślusarskie itp. Szuka i szukam na google ale niczego mi nie pokazuje. Może ktoś coś wie, widział jakis szyld itp. Będę wdzięczny:beer: tylko żeby to było w miare tanio:) Niech mi nikt nei wyskakuje z mobile torino itp :sarcastic:
Masa wiesz że to niebezpieczne toczyć tarcze. W sumie każdy tokarz ci to zrobi. Na poznańskiej jest firma co mogłaby to ogarnąć ale za czorta nie pamietam nazwy
Mam praktycznie nowa tarczę i mi bije . Chciałem ja lekko stoczyć bo szkoda jej wyrzucać bo wygląda jak nowa. Z milimetr ja stoczyć bym potrzebował i tyle. Tweety a mniej więcej w którym mcu na poznańskiej widziałeś ta firmę? Może ich jakoś znajdę.
:beer:
Po stronie shella między budynkami, niebieski szyld jest przy samej drodze. Poznańska 92a
Wzosek na poznanskiej
Z podziękowaniem panowie.
:beer:
Witam po długiej nieobecności :)
staram się ogarnąć (przeszukując forum) co się dzieje wśród konińskich Alfaholików ;-)
w razie jakichkolwiek wspólnych akcji informujcie mnie proszę :D
siwek11561 a masz fejsa? ostatnio bardziej aktywni tutaj jesteśmy https://www.facebook.com/groups/382322781837572/ wczoraj np był spot na kleczewskiej Malcie.
dołączyłam już do tej grupy (będzie łatwiej jeśli dodam, że działamy w duecie, tzn. że Siwków jest dwóch) ;-)
to was zaskoczę widzę aktywni na forum jak zawsze:)
https://www.facebook.com/groups/382322781837572/ - Grupa Alfa Konin
staramy się :P
Obowiązki służbowe nie pozwalają :-(
Ale na fb nadrabiam :P
Stereo to zapraszamy na spot 30.03.2014 o godz. 17 na parkingu Galeria Nad Jeziorem :)
za późno spojrzałem niestety...
Siemaneczko! Z racji pięknego miesiąca jakim jest maj :D 17 dnia tegoż miesiąca z KaaCykiem zapraszamy na urodzinowy spot :) Miejscówka: Tesco, Gostyń. Godzinka 15.00.
Spotykamy się na parkingu, później przejazd, w miejscówkę dla fotoreporterów :P
następnie możemy zrobić ognicho, tylko nie wiem, czy bd chętni ;) Jeśli tak, to temat jak najbardziej wchodzi w grę. Kiełba we własnym zakresie, resztę się zorganizuje ;)
Następna propozycja ;)
Zorganizowanie zlotu na płycie poślizgowej w Międzychodzie obok Dolska
Jeśli byłoby co najmniej 10 osób chętnych byłby temat do ugadania na mniejszą kasę.
Więcej info u mojego zastępcy :P ewentualnie u mnie :)
1. Moniq + 1
2. KaaC
3. Krystian
4. Kiniu
5. Greciu
6. Jarek
7. Tomasz89
8. Sokół
9.