Super idea, ja bym proponował parking Plazy .termin i godzina do uzgodnienia
Printable View
Super idea, ja bym proponował parking Plazy .termin i godzina do uzgodnienia
Miejsce cyklicznych jest znane od dawna. Do tego przypominam :P
22.06.2011 (środa) o ile pogoda dopisze planowany jest grill. Zapraszamy wszystkich nie tylko tych z krk ale również z silesi i okolicznych miejsc.
miejsce grilla jak zwykle. Lotnisko przy ul. Bora-Komorowskiego lub jak kto woli Stella-Sawickiego. Wcześniej spotykamy się przy Krokusie o 18
ok, postaram się nie spóźnić. Jakby co to rozrysujcie mi jak dojechać na wspomniane lotnisko
Jest spora szansa że pogoda będzie jednak nam sprzyjać. Jeszcze jutro ma lać a w środę jak widać chmury odlatują i będzie ciepło
Załącznik 28490
a czy 'początkujący' fani alfy nie posiadający jeszcze swoich belli też są zaproszeni?:P
mozesz przyjechać nawet rowerem, ostatnio mamy wiele innych aut typu niesamowicie mocne polo i 206 :D
Jest szansa, że wpadnę :)
samochodu nie posiadam, a o rowerze muszę chwilowo zapomnieć (z powodów zdrowotnych:P). zostaje komunikacja miejsca. tylko mogę mieć problem z powrotem, muszę się zorietnować, czy jeździ koło mnie jakaś linia nocna z tamtych okolic
Mam nadzieje że znajdzie się miejsce dla nowego Fana ;)
w okolicach prądnickiej ja mieszkam ale chyba jutro odpadam niestety.... :/
z grillem raczej nie zejdzie do takich godzin by trzeba było nocnym wracać :) jak dostaniesz się jakoś na parking Krokusa na Bora to na pewno ktoś Cię na lotnisko zgarnie.
przypominam tylko że jutro spotykamy się o 18:00 na parkingu CH Krokus ul. Bora-Komorowskiego na spóźnialskich czekamy max 15-20 minut
później jedziemy na lotnisko.
Kiełbasa we własnym zakresie. Jak ktoś ma grilla to może zabrać :) węgiel i rozpałkę też :D
Na zewnętrznym parkingu czy krytym?
Zewnetrznym, od strony stacji BP.
to widzę, że trochę osób może będzie :) ładnie ładnie :D jakby ktoś miał się spóźnić albo nie wie gdzie lotnisko to dzwonić - 514 654 602
ja niestety w pracy do 20:(
a inna Sprawa że Funia nadal w warsztacie :(
do ktorej planujecie siedziec?? bo mozliwe ze bd wyjezdzal dopiero o 21
yyyy do tak później pory to chyba nie bo jak byś wyjechał z BB o 21 to tu na 23 będziesz :P
a i niech ktoś zbierze grila :D
raczej dzisiaj:P
a tak z ciekawości: ile osób średnio zjawia się na takich spotkaniach??
Koledzy, żeby nie było dupy z tym grillem to może kto będzie pierwszy wskoczy do reala i zakupi najtańszego i trochę węgla (dwa wagony;)) i rozpałkę, oczywiście jak będzie parę osób to wyjdzie po parę zeta to chyba przeżyjemy. A pod realem od strony BP jakiś g... namiot stawiają.
no ja z pszczyny bd wyjezdzal jak cos;p wiec mysle ze tak do 22 22,30 bym sie wyrobil;p
dzięki wam wszystim za spota. było naprawdę bardzo miło. ciekawe jak długo posłuży nam ten grill:P to był mój pierwszy, ale napewno nie ostatni spot:D
Grill mi lata po bagażniku, na pewno jeszcze się przyda ;). Poniżej kilka fot.
Załącznik 28602Załącznik 28603Załącznik 28604
no spotkanie całkiem udane. Ja myślę ze częściej by można było takie organizować. Grilla mamy rozpałkę i węgiel też :) bo z tych dwóch wagonów trochę jeszcze zostało :P
Do dzisiaj śmierdzi z mojej nyski kiełbasą:) Spot całkiem udany.
wywietrzy się :P bez paniki
a kwestia zrobienia kolejnych spotów z grillem wydaje się całkiem spoko, chyba lepsze to niż siedzenie z krokusie :) tzn. jeżeli jest dobra pogoda oczywiście :)
Załącznik 28892 Z grilla wszyscy zadowoleni, najbardziej najmłodsza alfaholiczka, po pierwsze ze zdjęcia na nowej alfie mrutysia, a po drugie z nowo poznanego słowa;).
zdjęcie bardzo fajne. a co do kiełbasek i nyski... nie śmierdzi, tylko pachnie, trochę pozytywnego myślenia:P
Szkoda ze tylko raz udało mi sie podbic... :(:(:(
Dla Frapującego obiecany filmik z efektów działania glinki
http://www.youtube.com/watch?v=iDnLn8DwP3Y
Planujecie jakiś spot w najbliższym czasie?
jak zwykle :) środa 06.07.2011 parking pod Krokusem od strony BP. W razie deszczu parking zadaszony poziom +1 godzina 19:00
a jak coś to dzisiaj na Bora o 21:00 :P
fajny spot. przyłączymy się następnym razem :)
Mnie jutro nie będzie. Alfa zaparkowana na czas urlopu w garażu.
Chyba że mnie ktoś zgarnie z ul.Andersa.
Ja będę w Kraku o 9:40 na AGH - obrona :fie:, wieczorem pewnie będę się odstresowywał w ogródku piwnym