Michał, ja jeszcze żyję, ale czy dotrę w czwartek, to jeszcze nie wiem;)
Printable View
Myślę, że mamy następnce pewnego polityka od spisków na forum :D :D
YonasH - przejżeli Cię, sorry, możesz się zwijać z interesem...
Cześć,
Dajcie zanć w jakich godzinach będziecie ? To i ja chętnie jako nowy szcześliwy posiadacz Alfy się pojawie - pare pytań mam, więc liczyłbym na lekkie wsparcie : )
YonasH maly update, doszedl jeszcze watek ;) :
http://www.forum.alfaholicy.org/hyde...ml#post1033232
Krusz, a ty kiedy bedziesz ? :) :) O Stanleyyyu nie wspomne !!! Moglby tez zajrzec do starych kumpli :)
ja dziś niestety nie dam rady przyjechać, do zobaczenia za tydzień
Czas znów poruszyć kwestie spotu pt,, No cars, only %'' . Sugeruje 14 grudnia-piątek podtrzymując miejsce spotkania proponowane wcześniej czyli Jeff's na Polach Mokotowskich, kto jest za tym terminem i czy może być to właśnie tam np. o godzinie 19-20? Czekam na odp. bo słabo nam idą ustalenia w tej kwestii...
Michał, godzinę ustal - chciaż orientacyjnie
Jutro zamawiam 8 kalendarzy:
1. YonasH
2. Jola x2
3. Krusz
4. Scuderia
5. abir1
6. Myszkin
7. michals_88
Ktoś jeszcze?
Michał, jak mi wytłumaczysz dobrze jak tam dotrzeć, to oczywiście postaram się przyjechać:) muszę tylko szofera skołować:))
- - - Updated - - -
Moi Drodzy, faktycznie czas coś w tej kwestii ustalić! :crazy_pilot:Czekamy z Michałem na Wasze sugestie i opinie!
Jako, że jest już poniedziałek, otwieram listę chętnych na najbliższy czwartkowy spot oraz na spot % 14 grudnia-piątek, Jeff's na Polach Mokotowskich, godz. 19.00-20.00:)))
Buu, dwa dni za wcześnie tego alko spota robicie :(
Michal, nie zebym robil Ci dywersje, fajnie ze podjales te temat, ale IMO poczekajmy na Krusza :) Jeff's przy Zwirkach to srednia opcja, bo daleko od wszelkich srodkow komunikacji.
Na piwo proponuje browar Bierhalle Arkadia lub Bierhalle Nowy Swiat - jedno i drugie przy metrze. Jeffs to w zasadzie tylko taryfa pozostaje, chyba ze ktos lubi spacerowac po parku in the dark :)))
np poniedzialek 17tego o 19:00 zeby dobrze zaczac nowy tydzien ew niedziela 16tego o tej samej porze:)
Tym bardziej, że mi niestety weekend 14-16 nie pasuje :(
tak czy inaczej w najbliższy czwartek postaram się być:)
Marcinie, ja po prostu w związku z brakiem decyzji ruszyłem z tematem i tyle, miejsce i dokładna data jest do uzgodnienia, tylko żeby nie skończyło się tak, że nic z tego nie wyjdzie. Jak dla mnie może być i poniedziałek 17 i niedziela, tyle sądziłem, iż lepszy będzie jakiś dzień przed weekendem, gdzie następnego dnia po spotkaniu większość ma wolne...
Łobecny w czwartek :)
co czwartek czyli w ten również
wlasnie mialem telefon wiec dzisiaj nie dam rady :( , ale za tydzien powinienem sie wyrobic. Jeszcze nigdy nie bylem na spocie alfistow :P
Czy samochody inne niz AR sa dopuszczalne ? Na swoja obrone moge powiedziec ze tez ma 2 swieczki na cylinder a zegary prawie jak 147 przed liftem :cool: Zeby lipy nie robic to gdzies na uboczu zaparkuje :D
Moi Drodzy, to jakie sugestie macie na spot %, bo obawiam się, że znowu wyjdzie nam jak zwykle?? ;)
Jakby co mnie nie ma od jutra do niedzieli...
Właśnie nie jestem pewna, czy będę, ale postaram się wpaść;) chociaż jesli nie ma chętnych, to nic siłę...:cool:
Co do alkospota, to chyba trzeba sobie odpowiedzieć, czy chcemy w tygodniu czy w weekend. I od tego bym zaczął :) Bo teraz to już dużo opcji przed świętami/nowym rokiem nie zostało...
ja będę we czwatek i chętnie usłyszę co proponuje Pani Moderator w kwestii dodatkowego spotkania:)
dobrze, przeprowadź a potem podejmij decyzję:):)
I jak, jakieś ustalenia? :)
...wstępnie 27.12.2012...
pewnie wpadnę ze smutną miną...
Nie mam ciągle auta - ot co.
jak nie odwołasz spotu Jola to ja się pojawię:)