Pozdrawiam srebrną 156 na klubowych ramkach SBI widzianą na parkingu Focus'a ok 18. Chciałem zostawić klubową wizytówkę, ale nie było gdzie zaparkować i pojechałem piętro wyżej.
Printable View
Pozdrawiam srebrną 156 na klubowych ramkach SBI widzianą na parkingu Focus'a ok 18. Chciałem zostawić klubową wizytówkę, ale nie było gdzie zaparkować i pojechałem piętro wyżej.
Pozdrawiam kolegę Ralpha spotkanego dziś pod delikatesami w Ornontowicach ;) Zacna Bella. Ładne skóry masz w środku :P
Pozdrawiam kolegę który "natrąbił" :-) na mnie przy wyjeździe z BP w Gliwicach przy skrzyżowaniu ul.Rybnickiej i ul.Żwirki i Wigury. Kolega chyba SGL blachy miał i rameczki klubowe...Pozdrawiam i do zobaczenia na Gliwickich drogach ;-)
pozdrawiam wlasciciela ciemnej 147 z uszkodzonymi drzwiami kierowcy na numerach SZY. alfa stała w pszczynie przy placu budowy nowych hal Henryka Kani. i byla na klubowych ramkach. przyznawac sie kogo to??
wczoraj w kato ok 13 naprzeciw głównego wejścia na wesołe miasteczko spotkana została zielona 147 bez ramek ;) pozdrawiam jeszcze raz mam nadzieję że łapka została zauważona.
a ja pozdrawiam właściciela alfy zaparkowanej na opolskiej w jastrzębiu 156 2,4 z ramkami klubowymi sjz 3c...:)
ak dokładnie taki kolor. tablice o ile pamietam SI
pozdrawiam kolege w polarku przechodzącego wczoraj przez parking przy auchan mikołow ,przyglądającego sie jak męcze sie z wymianą mech wycieraczek,pochodził ,pochodził i odjechał........VW