Pozdrowienia dla Właściciela 147 zaparkowanej o 12 w Łaziskach za MDK koło kwiaciarni na klubowych ramkach ;)
Printable View
Pozdrowienia dla Właściciela 147 zaparkowanej o 12 w Łaziskach za MDK koło kwiaciarni na klubowych ramkach ;)
Pozdrawiam kolege w ciemnej 159, widzianego pare minut temu w Zabrzu na ul.Wolnosci kolo Shella. Za pozno Cie zauwazylem i nie zdazylem podniesc lapki ;)
Pozdrawiam!
Pozdro dla bordowej 159 która leciała krajową 44 przez miejscowość Ryczów około 16 ;d Pomachane, odmachane ;)
pozdrawiam śliczną Panią w jasno zielonej 147 po FL , widzianej dziś Czechowicach na przejeździe kolejowym około 14 :o
Pozdrawiam kierownika lub kierowniczkę srebrnej 147 SWD na klubowych ramkach, która stała koło 17:20 przy BZ WBK w Wodzisławiu Śląskim - stałam 3 samochody dalej od Ciebie :)
W poniedziałek około 18;
pozdrawiam kierowcę czarnej GT PO239.. z którym pięknie się jechało od Jasienicy do Cieszyna. Oraz kierowcę 145 chyba niebieskiej na klubowych ramkach - światełka były również ekspresówce Bielsko Cieszyn i kierowce czerwonej 145 Bielsko-Cieszyn
Pozdrawiam parkę z poliftowej, srebrnej 147-ki na krakowskich numerach, który puścił mnie przed siebie na alejach, na wysokości Monte. Później ja pomogłem koledze zmienić pas, a później kolega poszedł Bus-pasem na wprost. Oj nieładnie!!
pozdro dla oramkowanej 166 srebrna SZ która odpoczywała wczoraj pod platanem
pozdrowienia dla grafitowej (chyba) 146 która skręcała dzisiaj z nowohuckiej na aleję pokoju w krk o 7.05 :D