pozdrawiam kolegę z żonka czy dziewczyna którego spotkałem w chorzowie na klimzowcu 5 min temu nie odmachał mi ;)
Srebrna 156 na SJ tablicach z ramkami kolega na postoju sprzątał swoja bele hahaha :)
Printable View
pozdrawiam kolegę z żonka czy dziewczyna którego spotkałem w chorzowie na klimzowcu 5 min temu nie odmachał mi ;)
Srebrna 156 na SJ tablicach z ramkami kolega na postoju sprzątał swoja bele hahaha :)
No to
Właściciela 156FL SO...niebiesko/białej (chyba Azzurro Nuvola) przy światłach przy auchanie w Sosnowcu ok 7:50 :)
kolegę/koleżankę w srebnej 166 KOL na A4 Wrocław-Katowice na parkingu przy MC Donaldzie za Wrocławiem, wizytówki za wycieraczką:)
I wszystkich na a4 Katowice-Kąty Wrocławskie i w drugą stronę:)
A ja pozdrawiam chyba OMEN`a, nie wiem pewnie bo deszczem troche waliło, na piekarach koło godziny 17.30 ;))
wie ktoś może czyja (chyba) 145 z ramkami klubowymi stoi w Piekarach Śl. Brzezinach z kartką 'do sprzedania' ??
od goniusia a co ? ;)
Też ją widuje codziennie, jadąc/wracając na/z uczelnie/i :P
a bo widziałem i pytam, czy to ktoś znajomy ;)
w piątek mijałem się w Świerklańcu z czarną (chyba, bo brudną) Gtv lub Spider na bytomskich numerach, z chromowaną listwą na dolnej krawędzi tylnej klapy
Pozdrowienia dla Alfy 156 czarnej, zaparkowanej na Bytkowie w Siemianowicach Śląskich z ciekawym Scudetto :) Na blachach TKI bodajże :)