pozdrowienia dla posiadaczki/a ciemnej 156 na Kolejarzy w Gliwicach
Printable View
pozdrowienia dla posiadaczki/a ciemnej 156 na Kolejarzy w Gliwicach
srebrna 156 KMY chyba na ramkach pod geofizyka w krakowie to kogo ?
ooo witam!! no ładnie poszedłeś lewym pasem, chciałem gonić, ale moim boxerem to nie bardzo hehehe!!:)
---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:23 ----------
ooo witam!! no ładnie poszedłeś lewym pasem, chciałem gonić, ale moim boxerem to nie bardzo hehehe!!:)
Pozdrawiam właściciela czarnej 159 na klubowych ramkach zaparkowanej niedaleko Błoni w KRK, rej: KR815XX, chciałem zostawić karteczkę ale pisadła nie miałem :)
Pozdrowienia też dla właściciela czarnej poliftowej 147 stojącej na ul. Krzywej w Jaworznie - często tam kumpla odbieram do roboty :)
pozdro dla wszystkich na trasie do warszawy i z powrotem ;) m.in 2x gulietta ;)
Pozdro dla kolegi z numerami ST 3**6C AR 156 SW (czarny?), stojący na parkingu przy cmentarzu Wartogłowiec w Tychach wczoraj 9.04 o godzinie ~15:30.
Postawiłem się obok Ciebie :)
Chciałem zostawić karteczkę, ale jak się wróciłem to już pojechała,
pozdrowienia dla granatowej 147 widzianej dzisiaj przy neste/biedronce w gliwicach około 16-17 ;)
Pozdrowienia dla MiTo czarnego dzisiaj mknącego w Częstochowie.. (nie wiem jaka to była ulica, bo jestem z Łodzi ;) ) Były ramki klubowe ;)
Pozdro dla kolegi w ciemnej 159 widzianego na trasie pomiedzy Tarnowskimi Gorami a Lublincem, lapki byly.
Pozdrawiam kolegę w ciemnej 156 SW widzianego dzisiaj na Paprocanach! Jesteś chyba pierwszą osobą, która mi odpowiedziała na pozdrowienie :D.