Pozdrowienia dla srebrnej 147 z SO xxxx :)
Dziś (~ 12.00) w M-ce na skrzyżowaniu
Printable View
Pozdrowienia dla srebrnej 147 z SO xxxx :)
Dziś (~ 12.00) w M-ce na skrzyżowaniu
Pzdr dla kierowniczki czarnej 156 SCI mijanej na moście niedaleko Chybia. Ramki klubowe były, ja niestety leciałem służbowym:)
Tradycyjnie kierowniczkę srebnej 156 przy cmentarzu w DG na alejach ok 7.45 pomachane odmachane:)
I parę z czarnej 159 SO... podczas korku w stronę centrum Dąbrowy ok 16.20, dwie wizytówki poszły :)
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 bodajże na białych szprychach 17" OZ na Opawskiej wczoraj w Raciborzu koło 20:00. Brakowało ramek klubowych...
pozdro dla kierownika srebrnej 147 widzianej dziś pod CH Pogoria przy wyjeździe ok godz. 16:00, i wczoraj też widziałem na parkingu CH :)
pozdro dla ciemno-zielonej Gtv widzianej na parkingu w Forum :)
Pozdrawiam kierowce czarnej 147ki stojacej na Paprach w Tychach obok mnie na parkingu. pozdro ;)
Pozdrowienia dla czarnej GTV na ramkach klubowych zaparkowanej na parkingu Nexteer w Tychach. Stałem parę aut za Tobą a jeszcze trochę dalej kolega ishan
Pozdrawiam kierownika Crosswagona widzianego wczoraj koło 19 podczas spaceru na Szpitalnej w KRK. Tak się na te piękne oflagowane lusterka zapatrzyłem, że ani blach (ramki chyba były), ani dokładnie koloru (jasny) nie zakonotowałem ;)