Bella dostała nowy aku...Centra Futura 72Ah:) (to na Mikołaja), a pod choinkę dostała z wyprzedzeniem oryginalny (choć made in china) brelok do kluczyków...I ten gadżet cieszy mnie bardziej;)
Printable View
Bella dostała nowy aku...Centra Futura 72Ah:) (to na Mikołaja), a pod choinkę dostała z wyprzedzeniem oryginalny (choć made in china) brelok do kluczyków...I ten gadżet cieszy mnie bardziej;)
Wczoraj zamontowałem zmieniarke:)
No to ja też się pochwalę dziś moja bella dostała nowy termostat,czujnik temperatury silnika oraz czujnik temperatury na zegar,teraz temperatura silnik jest wręcz idealna.
- - - Updated - - -
No to ja też się pochwalę dziś moja bella dostała nowy termostat,czujnik temperatury silnika oraz czujnik temperatury na zegar,teraz temperatura silnik jest wręcz idealna.
a moja wczoraj dostala komplet klockow na tył, regeneracja zacisków, wymiana linek od ręcznego i w koncu hamulce sa takie jakie powinny byc;)
W końcu nakleiłem koniczynki :o
wymieniłem łącznik czujnika ksenonów ... wczoraj gdzieś już odpadł na dobre :P
Wymienione wszystkie żaróweczki w trzecim świetle stopu, sprawdzony olej - nie bierze grama! ha :)
Oraz nowy zapach taki bardzo specyficzny - Coffe - Dr. Marcus
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...012/12/127.jpg
Zapachy z tej firmy są najlepsze na świecie-jak dla mnie :crazy_pilot:
Ja dziś wymieniłem termostat. Wskazówka teraz wstaje, silnik się nagrzewa tak jak trzeba i w środku jest cieplej :P Mam nadzieję, że Bella odwdzięczy się choć odrobinę mniejszym spalaniem za nowiutkiego Behra :rolleyes: Noo i założyłem rury stalowe od kolegi z forum :)