to dobrze wuziu;] juz myslelismy ze przekrety
Printable View
to dobrze wuziu;] juz myslelismy ze przekrety
Właśnie rozmawiałem z nim i chyba tak zrobimy.
Zastanaiwam się czy nie napisać do gośćia że jestem zainteresowany kupnem ciekawe co odpisze.
pojeban... ludzie zyja niestety;/ glupie pomysły
160 tys u jednej osoby może oznaczać jakieś 300 u innej albo 50 u jeszcze innej... Znam ludzi, którzy po 60 tys sprzęgło zmieniają, bo tak słabo u nich z umiejętną jazdą. Czyli niestety nie powróżę Ci z fusów. Teoria mówi, że to niewiele dla tego silnika. Ile ma faktycznie to raczej sprawdzisz jeśli ma wiarygodną historię. Vin to się sprawdza przez wyjazdem tak daleko a nie po oględzinach bo czasem są niespodzianki. Poza tym chyba tym jeździłeś i widziałeś, więc masz lepszy obraz ode mnie. Ja miałem jechać we czwartek między innymi po Tbi dla siebie ale niestety odłożyłem to na następny tydzień. Tylko tą jedną oglądałeś?
Tak, na razie tylko ta widziałem. To pierwsza 159 w jakiej siedziałem i jechałem więc nie mam żadnego porównania niestety. Biegi do 6 wchodziły bez problemu, przyspieszenie to ok ale więcej nie mogę powiedzieć. Silnik suchy ale nie mam pewności czy nie myty. Mówili że nie.
Wysłane z Xiaomi
Panowie, tez poszukuje alfy 159 tbi w sedanie. U nas jak cos sie pojawi to niestety same gruzy. W niemcach żeby zamknąć się w cenie 60k z opłatami ciężko, chyba ze 3 szt są wygladające na pierwszy rzut oka ok. Belfer gdzie po auto sie wybierasz?
Szerszen mi ostatnio wspominal o jakiejs tbi ale nie wiem czy sedan bo ja akurat uparlem sie na sw
Ale zapytaj jak chcesz
Panowie powiedzcie a 2.4 q4 bedzie dużo wolniejsza od zwykłej 2.4?
Bo nie wiem czy warto czekać :P
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#ed7db4670a moim zdaniem takie alu włąsnie pasuje do 159 sw