Co się obijacie i tylko posty nabijacie zamiast spotkanie organizować?
Printable View
Co się obijacie i tylko posty nabijacie zamiast spotkanie organizować?
to organizujcie... Ja niestety urlop koncze 27... ale pracuje tylko do 13 potem jestem wolny :D
Życzę wam wszystkim wesołych i pogodnych Świąt :)
Choinki świecącej, gwiazdki błyszczącej, pysznej kolacji, sylwestrowej libacji :cool:, gwiazdora grubego :pleasantry:, kaca ogromnego :dance3:, wspaniałych wrażeń i spełnienia marzeń !! :)
Ja już proponowałem niech teraz ktoś inny się zainteresuje i zaproponuje spotkanie ;)
Ps. A wszystkim życzę wesołych i spokojnych świąt :D
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Jak znajdziecie chętnego ze 156 to ja się piszę inaczej z samymi 47 nie mam szans :|
Trudno :D wreszcie dostalem od mikolaja wlasna bluze z logiem AR :P
Jak tam sprawa wygląda na parkingach? gdzieś można podriftować?
Właśnie wróciłem z szarży po śniegu :D :D Byłem na placu po starym dużym rynku, nie jest źle, jak wieczorem to trochę ciemno ale włączasz długie i jazda, akurat nikogo nie było, jedynie na dwie opony na środku i krzak trzeba uważać :D
Wszystkie alfunie w okolicy mają już zimówki? Moja jeszcze z tyłu ma lato.Przy zmianie opon okazało się że jedna felga jest delikatnie peknięta .Dopiero po nowym roku wróci od specjalisty i do tej pory na śniegu będę uważał.
Będę uważał... fajnie powiedziane.Tak a propo zimówki powinno się już od 1 listopada posiadać dla własnego spokoju i bezpieczeństwa.Szkoda by było fajnej zapewne 166 rozbić ;p.
hehe :P Ja tam nie jezdze po starym duzym rynku, bo tam kiedys wystawaly jakies metalowe kotwy z betonu heh :P
To kiedy jakies spotkanie?._. w sylwka mam wolne, potem po nowym roku tez mam wolne poza 2.01 , 5.01. Tak to do 7.01 mam wolne :p
p.s ktos chetny jechac po nowym roku na narty?? ;)