Tylko i wyłącznie kompromis.. Ale przemyśle do jutra czy wchodzę w to
Tylko i wyłącznie kompromis.. Ale przemyśle do jutra czy wchodzę w to
W niedzielę wieczorem zgadam się ze Sławkiem i wybieramy kompromis dla chętnych. Tak żeby w poniedziałek złożyć zamówienie. Kto nie chce to nie. Więcej przepychanek nie będzie bo to nie targowisko. Kto chce mieć wersje indywidual to allegro stoi otworem. Zamówicie sobie jedną sztukę nawet w sraczkowatym kolorze :lol:
Dla mnie jedna XXL kolor w sumie obojętny byleby nie czarna
Ja powiem tak - jeśli napis będzie czerwone na tym graficie idę na to jeśli nie to trudno, ale nie skorzystam ;)
- - - Updated - - -
Nie doczytałem, jest czerwony nadruk także ja w to wchodzę. Dziś będę u Czesia i dam znać co on za kolor wybiera ;)
Ja za grafitową podziękuję.
Męska Damska Kto M L XL XXL S M L XL XXL marek230482 1 rafal0717 1 madmaxy 1 1 Alfa.kris.k 1 Endrjus 1 Rigidigi 1 Dziubek99 dareme89 1 markach123 1 2 1 Danus77 1 KaaC 1 Czesio rain 1 tomaz 1 1 rivt gipsik85 rk77 Herbig 1 longman87 1 1 owczar 1 RAZEM 0 2 10 4 1 3 0 1 0 Męskich 16 5 Damskich Razem 21
Proszę o info, czy mogę podmienić w zamówieniu typ damski na męski, czy osoby zamawiające typ damski rezygnują z zakupu.
Poniżej zdjęcie jak sexownie będzimy wyglądali w grafitowych koszulkach. Na zdjęciu rozmiarówka, jeśli ktoś się jeszcze nie doszukał.
Ostateczne zamówienie jeszcze nie złożone, więc można jeszcze zmodyfikować swoje zamówienie.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=167740&stc=1
Dla mnie xl prosze
To zdjęcie z pewnością przekona wahających się przed wyborem :sarcastic: :lol: :lol: :lol:
Da radę ktoś tam moja głowę wsadzić chce być jednak pewien :sarcastic: hehe