No to dobrze, że nic poważnego, że w sumie coś z samym zawieszeniem, tylko pierdoła
Printable View
Cześć
Potrzebuję katalogu części do Giulii, ten co jest podany na forum niestety mi nie działa, czy jest jakiś sposób żeby działał lub macie jakiś inny ?
Pozdrawiam :D
technicalinformation.fiat.com/ ale trzeba się zarejestrować np jako warsztat czy sklep itp, po paru dniach konto było aktywne, paypalem 4EUR/h kupowało się dostęp do wszystkiego EU naraz (eLearn,ePer itp) - to chyba najlepsza opcja, bo inne/dłuższe są celowane np tylko ePer tylko dana marka itp
Znalazłem to i zarejestrowałem się, czekam na akceptacje, dzięki za pomoc :)
Czy w stelvio jest opcja ustawienia żeby ręczny puszczał się sam po dodaniu gazu? Próbowałem dziś ruszyc na zaciągniętym bo myślałem że może jest to z automatu ale koła zaczęły piszczeć i wywaliło kontrolki. Co prawda ręczny puscil bo przycisk się nie świecił ale podejrzewam że nie jest to zdrowa metoda dla auta
O no to dobrze wiedzieć :) dzieki za info. Faktycznie chyba dziś próby były bez pasów
już tyle razy było haha. pewnie w instrukcji też jest
ktoś podpowie jak odkrecic rolke główna na pasku od osprzetu ? w elearn za wiele nie ma... napisali ze uzyc klucza i odkrecic ;)