Mi w ten weekend jak coś pasuje ale po 19... z tym że chyba połowy z nas nie będzie bo lecą na większy spot:)
Printable View
Mi w ten weekend jak coś pasuje ale po 19... z tym że chyba połowy z nas nie będzie bo lecą na większy spot:)
ja w ten weekend raczej odpadam.
czesc wszystkim.widze ze wasze problemy to nic z moimi...
---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:04 ----------
ale już jest na podnośniku i niebawem wyjade i w końcu poszalejemy Yago :)może poznam wkońcu resztę miłośników.pozdrawiam
A co z Towją Bellą - pocieszę Cię, że swoją naprawiałem w ASO 7 miesięcy i kosztowało to dużoooo;)
az dwa tyg jeżdziłem.dziś gość w warsztacie powiedział mi ze skrzynia sie rozsypała.ale trzeba poczekać i wyciągnąć
---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 20:39 ----------
orientuje sie może ktoś ile kosztuje wyciągniecie skrzyni automat??gość mi krzyknął 1200-1500zł.co wy na to??
waldas moge cie pocieszyc ze mnie w grudniu dopadlo gorsze nieszczescie:D bo sprzeglo posypalo mi skrzynie... ale za wszystko po znajomosci dalem 500 +zalozenie zderzaka i blotnika i modyfikacji lampy:) ale niestety nie dam rady ci pomoc bo teraz ma full zajecia sam czekam na zmiane oleju z 2 tyg
Panie i Panowie to kiedy spocik ?
ja jak na razie odpadam bo za dwa tygodnie matura więc książki muszę trochę pomęczyć:P
aaa i Wonski ładnie to tak 'śledzić' straż po Kleczewie? widziałam cię dzisiaj na rynku a później na stadionie:P
to nie Wonski jeździł tylko żona z synkiem,jesteśmy Strażakami więc tak sobie jeździliśmy a potem pływaliśmy po jeziorku
a myślałam że to Wonski śledził swoją jednostkę :P