-
Oki
W sumie jestem już po podłączeniu kabelka, wszystko cacy miodzio podłączył, zgrał z Alicją :D, udało mi się wykasować błędy, standardowo walnięty przepływomierz-kabel odczepiłem ale błąd pokazuje, mam jeszcze błąd P0480, P0481- odpowiedzialne jest to coś za uruchamianie wentylatora czy jakoś tak, i coś że "sygnał temperatury powietrza przepływomierza" i numer kodu ale lipa fotkę zrobiłem i nie mogę odczytać.
Reasumując pokazuje 3 błędy plus bez kodu przepływomierz powietrza-tu żaden kod się nie wyświetla tylko sam opis- dodam że tych 3 błędów nie mogę wykasować niestety ;/ chyba wymiana/serwis albo nie wiem :D
teraz poszukuje jakiegoś dobrego programu serwisowego, bo te co na forum są DTE i ELERN to jakoś mi nie podchodzą i nie śmigają jak należy, ale fakt faktem udało mi się podłączyć :D
Seba jak coś i tak bym cię poprosił byś mi pokazał co i jak się tym obsługiwać
-
jak tam Seba przydał sie adapter?
-
Ok pierwsze koty za płoty jak to się mówi :D z Sebą się spotkaliśmy i poznaliśmy :D w końcu, :D czas poznać resztę, Panowie to może jak ładna pogoda będzie w weekend to się zgadamy jakoś :D
-
Groszek no przydał przydał :D przy najbliżej okazji oddam :D a Ty jak tam połączyłeś się ;> :D
No dziś z Lokersem spotkaliśmy się na myjni :D obadałem nowy nabytek pogadalim troche :D a co do weekendu to jestem jak najbardziej za :D ale pasuje mi bardziej Niedziela :D Panowie zbieramy się zbieramy :D
-
Jestem za niedziela tylko od 15tej najlepiej :D, groszek masz może naklejki logo na przód i tył może??
-
Ja rowniez moge zaleciec w niedziele :) Jak zawsze obecny :D
-
no 1 mi została ale nie odsprzedaje jednak zostawie sobie pewno sie przyda
-
no to będę musiał zamówić
To jak z tą niedzielą na którą i gdzie :D
-
No właśnie Panowie ;> :D jak tam widzim się ;> :D
-
hmmm nooo niedziala to i mi może by pasowała:D