ja też mogę wpaść jeżeli to będzie niedziela i nie wcześniej niż o 14;)
Printable View
Może być głębokie o 14 w niedzielę :) - kto się pisze?
Jutro o 15 na Wałach Chrobrego Startują rajdówki - 32. Rajd Magnolii.
Ja w tą niedzielę wstępnie jestem umówiony na grilla w Policach...
Ja chętnie bym wpadł tylko że bella nie ma już lakieru, po 12 będzie miała już nowy strój :) A w lipcu na 100% przyjadę.
A ja dla odmiany wybralem sie dzis na Czarną Łąke i szalu nie zrobila... progi zwalniajace to chyba najmniejszy problem. miejsce na zlot raczej kiepskie
Pewnie wpadnę na chwilę na głębokie po 14.
Nie zawijajcie się do domu jak nie będę punktualnie ;p
ja też wpadnę na godzinkę, a w którym miejscu na głębokim?
Ostatnio spotkaliśmy się na tym większym parkingu z miejscem na ognisko. Ja w okolicach 14 z zamiarem popluskania w Głębokim więc jak będzie kilka Alf to spoko.
Edit:
No i były dwie 147. Zlot udany ;)
Tak ogólnie to przy tych temperaturach parking przy Głębokim jest całkowicie zawalony samochodami.
No chłopaki kiedy teraz się spotykamy? Ja już auto prawie skończyłem jeszcze kilka rzeczy ale to w następnych miesiącach. Cuoreventi daj znać jak przyjedziesz, to ugadamy się na montaż zegarów.
W okresie wakacyjnym może być słabo z frekwencją ale spróbować oczywiście można. Ja co do terminu to się w tej chwili nie wypowiem bo w Szczecinie jestem nawet dziś ale jestem bez samochodu. Gdyby termin spotkania był w okolicach ostatniego weekendu lipca to bym się pisał bo powinienem być w tym czasie już samochodem.
Tak na marginesie - jedzie ktoś z okolic do Suśca na zlot ogólny?