-
-Dzięki Panowie za spotkanko, i tym razem udane.
-Nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie, u kogo robicie rozrządy moristkkf i grabol, czy to jakaś tajemnica?
---------- Post added 21-11-2011 at 00:10 ---------- Previous post was 20-11-2011 at 22:41 ----------
Coś dla Piketa http://www.youtube.com/watch?v=jFlK-...eature=related
miłego oglądania :)
-
filmik piękny:) zawsze pojawia mi się uśmiech na twarzy gdy widzi się coś takiego:) cuore sportivo:)
ps. ta alfa chyba nie była zagazowana:)
-
zagazowana tez by poszła :)
-
moją hondą 2.2 vtec 185km też takiego golfa objechałem przy starcie z kreski:)
-
hee ładnie zostawił golfa... Co klasa to klasa! ;)
ładne światełka z tyłu dymione miała alfina...
-
-
Zadna tajemnica Motofan. rozrząd robiłem w Bytowie w Firmie Dan-Car posiadaja sklep motoryzacyjny i od razu maja warsztat czyli gwarancja na robocizne i czesci. auto w ten sam dzień odebrane co zostawione. Wiadomo moglem kupic tanszy komplet ale sam poprosilem o taki zestaw. na takich czesciach nie oszczedza sie.
-
-TIO nieźle poszła ta alficzka 2.4, Cherokee 4.7 litra V8 nie dał rady hehe
-Moris pytam o serwis dlatego że jak dotąd to trafiam na debili mechaników. Kupić rozrząd to nie problem, tylko sprawa jest taka że jeden idiota robił mi rozrząd trzy dni, a drugi dwa dni i oboje wzięli po 300zł, ch*j mnie trafia jak widzę tych partaczy, nie wiem może ja mam takie szczęście do tych debili. W Słupsku nie znam jak do tej pory zakładu który zrobi rozrząd w jeden dzień i zrobi to dobrze. Zrobić rozrząd w Alfie nie jest żadną magią, więc nie wiem dlaczego się z tym tak pierd**ą. Wydaje mi się że to jest sztuczne naciąganie na czas robocizny.
-
-
widziałem co najmniej 3 takie czerwone alfy w słupsku...