Głośne są, przynajmniej w mojej opinii. I przy cenie blisko 12 tys. wyższej za te same osiągi - kiedy to się zwróci?
Printable View
Głośne są, przynajmniej w mojej opinii. I przy cenie blisko 12 tys. wyższej za te same osiągi - kiedy to się zwróci?
To nic nie da ... ja to ogolnie nie wiem jak bardzo trzeba kochac diesla zeby wmawiac sobie i przy okazji innym ze 170KM kaszlak jedzie lepiej od 230 w uturbionej benzynie :D :D :D No nic.. kazdy jezdzi czym lubi, tylko byle by bajek na forum nie pisac bo potem nieswiadomi to czytaja i pojdzie w swiat plotka ze QV jedzie gorzej od diesla ... heh..
Zgadzam się - mnie również Alfa Romeo + diesel nie gra, a wiem, bo sam jezdze MiTo z dieslem i nigdy nie powtórzyłbym tego zestawu.
Nie wiem czy w Waszych wypowiedziach o bajeczkach mieliście na myśli moją ostatnią, napisałem że zchipowany 2.0 jtdm na 200KM i 440Nm nie zostawałby mocno z tyłu z 235Km i 340Nm w QV więc nie wiem gdzie widzicie tutaj jakieś bajeczki :) Pozdrawiam
Każdy będzie bronił swego, ale może stwórzmy temat Diesel vs. Benzyna zamiast się spierać tutaj? :)