z takim profilem to trzeba cholernie uważać, współczuję
z takim profilem to trzeba cholernie uważać, współczuję
Wydech ładnie się wypiął, zerwało wszystkie gumy na których wisiał, Alfa teraz chodzi jak helikopter MI 8, jutro wymieniam gumy i zobaczymy ci jeszcze:), najważniejsze że nie zerwało linek ręcznego, oprócz wydechu wkładam też kółka SpeedLine z profilem 205/50/15 Borbety poleżą i poczekają na nowy sezon.
Mam pytanie o temperature.
Jak włącze klimatyzacje to niezależnie od tego czy jade czy stoje w korku temperatura silnika = 90 stopni
Jak klimatyzacja wyłączona w korku oscyluje w okolicach 100.
Czy to jakiś czujnik temp chłodnicy/wentylatora sie nie załącza odpowiednio?
Bo przy włączonej klimatyzacji wentylator jest na 2 biegu.
Przy wyłączonej na 1.
Co wymienić :) ?
Zawsze tak jest, przy właczonej klimatyzacji wiatrak działa dłużej. Wszystko jest w porządku
Ja mam podobny problem tylko, że przy wyłączonej klimie wiatrak załącza się losowo (albo mi się tylko tak wydaje - w każdym razie często załączenie następuje dopiero wtedy gdy wskazówka minie 100 st.) i temperatura też idzie do góry. W okolicach 100 stopni nie czekam co będzie dalej (kiedyś zagotował mi się płyn w tym samochodzie) i włączam klimatyzację.
Siemka, ostatnio moja alfa miała spotkanie z koparką i tu też moje pytania: Wie może ktoś ile dostanę za 2.0 ts 16v 1996 przy szkodzie całkowitej?
Ma ktoś może na sprzedaż albo chociaż namiary na kogoś kto sprzeda przedni grill z chromem?
Wg Eurotaxu ze 3,5kPLN moooooże uda się dostać, moja z '94 stała chyba 2400-2800.
Wielki dzięki za informacje, myślisz że te 3 500 (oczywiście jak dobrze pójdzie) przeleją mi na konto czy odejmą od tego jeszcze cene wraku czyli ok 1000zł ?
Przy całkowitej dostaniesz pewnie 1000-1500 zł. Ja jak miałem szkode (i niewiele brakowało do całkowitej) to mi tak powiedzieli.