coś się sporo Was wykrusza... dopuszczamy inne auta niż AR? :) Mam kolegę z Volvo 850 przygotowaną na CA i pewnie chętnie by pośmigał :)
coś się sporo Was wykrusza... dopuszczamy inne auta niż AR? :) Mam kolegę z Volvo 850 przygotowaną na CA i pewnie chętnie by pośmigał :)
grzdylu, zawsze tak było, jest i będzie a i tak ostatecznie obsada pełna;)
Mi się nie podoba pomysł wpuszczania innych marek:
1. Impreza uwieczniona będzie na setkach zdjęć i jeśli na to się zgodzimy nie będzie żadnego "czystego" zdjęcia z samymi Alfami.
2. Zgodzimy się na jedno Volvo, będzie precedens i zaraz będzie jedno Subaru, dwa Golfy, X5 i Megane RS.
3. Za rok biorę 10 miejsc. Jedno dla siebie, 9 sprzedam z zyskiem na forach Imprez, EVO itp. Będę miał tor za darmo ;)
Yonash i tak juz jest za późno bo inne marki juz są zapisane miedzy innymi jakis audi i subaru tez sie znajdzie poczytaj temat tam gdzies sie to przewijalo
Zbierzmy pewną ekipę to nie będzie innych wozideł, proste. A jak widać jest problem ustawić 50 aut więc lepiej te 10 miejsc dać innym i pojeździć niż nie wykupić toru i narzekać. Poza tym żaden problem rzucić je na koniec albo początek stawki, jeśli ktoś będzie chciał film/zdjęcia tylko z AR to bez problemu te kilka aut z przodu czy z tyłu wytnie.
miło popatrzeć na auta innych marek ale nie na zlocie Alfy Romeo
Otóż to :D
Można zrobić dokładnie tak jak pisze Kasztelan :)