Liczy się to, że jednak zdążyłam zatrąbić :cool: Również cieplutko pozdrawiam ;)
Printable View
Pozdrawiam kierowniczkę czerwonej Mito - zapewne żonę Piotra_C, widzianej dziś rano ok godz. 7.10 na ul. Krakowskiej (koło Galerii "Nowy Świat"). Nie zdążyłem odtrabić, pomachać, pomrugać. Czekałem zaspany by włączyć się do ruchu. Chciałem dogonić by pomachać i pozdrowić, ale tylko chwilę jechałem za Koleżanką :-) , bo drogi nam się rozjechały przed rondem. Pozdrawiam i miłego dnia życzę. Do następnego razu, może będę miał lepszy refleks ;)
Widziana szara 156 SW na ramkach w walentynki na miasteczku akademickim koło przychodni ok. 18 :)
a dzisiaj na trasie Lublin-Nałęczów (może czyta to kierownik) zielonej 145 1.8 TS. na ramkach jakiegos funklubu ar. Ładnie się rozpędziłeś ale jednak z naszym swiftem sport szans za dużych nie było :) pozdro!
Kto mi dziś mrugał na trasie Lu - Włodawa ok.godz.14 - czerwona 147 , nr LWL ? :cool: oczywiście odmachane
Pozdowienia dla Łukasza i Agnieszki (Alfa_lucas) widzianych w Jasiu Wędrowniczku :D
Pozdro dla kierownika czerwonej 156 na LBL w sedanie mijanego w m. Golce, który z tyłu na lince ciągnał chyba Forda Fiestę
Pozdrowienia dla Ludvigusa, którego widziałem wczoraj ok.17:30 na obwodnicy Łańcuta jadącego w stronę Przeworska.
Było juz ciemno, ruch duży i zauważyłem Cię w ostatniej chwili:P NIe machałem, nie mrugałem, ale na CB pozdrowienia wysłałem - nie wiem czy doleciało:P
Ja śmiagłem małą terenówką ciemnozieloną:)
15 lutego o godzine 14 30 w Sanoku widziana piękna czarna 159 w kombiku oczywiście na Ramkach i blachach Rzeszowskich
@edit: sprawdziłem blachy i już wiem że to był weloo :) pozdro! :)
Dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam :)
Pozdrawiam wszystkie alfice widziane na trasie Dębica-Sędziszów-Kolbuszowa-Stalowa Wola i Stalowa Wola-Rzeszow,a zwlaszcza dwie Alfy w Stalowce na jednym parkingu obok takich niezbyt ladnych garazy(granatowa troszke zaniedbana 164 i zielonkawa/oliwka Crosswagon) chyba ulica Słowackiego,niedaleko ul. 1 Sierpnia.Pozdrawiam tez Pania wsiadajaca do czarnej 159 SW pod Millenium w Rzeszowie.
A ja pozdrawiam kierownika granatowej 159 która wczoraj koło 19 jechała z Kolbuszowej w stronę Mielca oraz kierownika ładnej czarnej 147 1.6 TS na blachach RDE widzianej przed chwilą w Kolbuszowej koło PKS.
pozdrowionka dla bezowej 159 lbl widzianej o 15 na skrzyzowaniu kosciuszki/lubelska pomachane z odzewem
Hmm... W końcu ktoś z okolic Zamościa :)
czy ktoś z forum jechał wczoraj czarną 156 sw około godziny 17.15 koło nowego świata? :D i pozdrowienia dla srebrnej 156 z ramki widzianej w sobotę rano przy wylocie z Rzeszowa w stronę Świlczy :)
Pozdrowienia dla Wito widzianego w ubiegłym tygodniu w teleexpresie w trakcie podawania informacji nt. batalionu reperezentacyjnego WP jak sobie maszerował z bagnetem na ramieniu:D
To ja pozdrawiam wszystkie alfy mijane dzisiaj od 7 do 14 :D w rzeszowie , machane mrugane ale nic , nie wiem czy moja alfa tak działa że nikt mnie nie widzi :D
Pozdrawiam sympatycznego Kolegę z granatowej Alfy RK..., który dziś pozwolił mi włączyć się do ruchu :) Jeszcze raz dziękuję :D
Nie ma za co :) polecam się na przyszłość :D
Pozdrawiam wlasciciela srebrnej 147 z koniczynkami na blotnikach stojacej na zagloby
wyslane z mojej nokii 3210
wielkie pozdro dla kogos kto w niedziele na parkingu tesco podłożył 2 wizytówki alfaholicy :D pod wycieraczkę 156:)
Pozdrowienia dla Pani "Żony Piotra C" widzianej dziś po 15tej na Jałowego.
Ja pozdrawiam Piotra, czyli męża "żony Piotra_C" spotkanego dzisiaj w godzinach wieczornych na osiedlu :)
Jesteście niesamowici! :D Dziękujemy pięknie i również serdecznie pozdrawiamy. :D Agnieszka i Piotr
A ja pozdrawiam kierownika Srebrnej 166ki widzianego dzisiaj na obrońców poczty gdańskiej ok godziny 16
było machnięte i odmachane ;p