no 1-2 to już wrzesień :)
Printable View
no 1-2 to już wrzesień :)
Ja bede dopiero w polowie pazdziernika:(.
a stara Gwardia milczy :(
stara gwardia nie milczy jak nikt nie ma czasu to co bede sie narzucal
to może Tomek i Michu macie ochotę na grilla albo ognisko we trójkę. jak nie ma więcej chętnych?
Coś dzisiaj ?
- - - Updated - - -
P.S. Pomysł Michu fajny, naprawde chyba warto by się zmobilizować, u mnie z jedynego wolnego weekendu we wrzesniu to by był 29.30
Chciałem coś napisać mobilizująco ale nie napiszę nic. Powód - totalny brak czasu oraz całkowita nieprzewidywalność mojej pracy. Więc o żadnej organizacji z mojej strony nie może być mowy. Ale oczywiście jestem pierwszy na motoryzacyjno-towarzyskie wygłupy. Jak czas pozwoli (niedziela) to melduję się na grila-gokarty-kawę-ogródek lub inne opcje.
Więc przepraszam i zwalam odpowiedzialność na "prezesa".
P.S. zapracuj w końcu na swój tytuł Tomaszu........
No chyba tylko mnie brakowało do kompletu.... oczywiście ja też się piszę na tą dobrą karkówkę której jeszcze nikt nie przebił Michu ...moze u mnie??? za tydzień we wiosce obok są dozynki
No to jeszcze tydzien wczesniej 1 zmiana wiec popoludnie
9 i 16 mi na chwilę obecną - pasuje.
mi pasuje pierwszy i drugi weekend później nie wiem bo nie mam grafiku
mi 2,9 i 16
michowi pasuje 2,9,16 a impuls i patryk 9 to moze byc?
no i gitara... teraz ustalic gdzie i co i bedzie fajnie
widze że jednak coś cie dzieje w temacie a więc czekam na miejscówę. ka kark załatwiam gdzie go dowieźć i na którą? tomek mi pasuje 9 i 16
mi pasuje tylko 9 wiec jest data mozemy grilla zrobic u buszmena czysto klubowego i rodzinnego bo jak wymyslimy gokardy to znowu polowa sie rozmysli czy ktos ma inny pomysl ?
mi wstępnie 9 pasuje
a czy buszmen wie o tym??
oj panowie uprawiacie straszną filozofię. Tyle razy mówiłem że możemy grilla zrobic u mnie w Pile na miejscu. Ogród jest parasolki są tylko piwo i mięso potrzebne:)
czekam więc na info ile osób będzie gdzie i kiedy spotkanie
ja też juz nie mam alfy i będe fordem to rozumiem że tez nie mam wjazdu??
No.... trochę prezes pojechał.......
Nie musiałem bo nie byłem... :)
to masz dobrze Jacek znowu weekend w GB a w poniedziałek Italia
Eh to prezesura pewnie Łosia też nie wpuści. Szkoda bo myślałem , że się też wbije.
czytam i nie ogarniam o co chodzi? czyli spot tylko dla wybranych?
no to grill bedzie bez Prezesa?? ale farmazony piszecie...Prezes zawsze pisal i mowil cos zanim pomyslal co ma powiedziec badz napisac nie przyzwyczailiście sie jeszcze do tego...Czy to poczatek rozlamu w grupie??moze nie jestem najlepszym kandydatem do pisania czegos takiego ale nikt inny tego nie napisze :) wrzuccie na luz i robcie zakupu na grilla :) do zobaczenia 9 .... i to nie jest impreza dla wybrancow tylko dla wielbicieli Alfy i przyjaciol
dobra z innej beczki: co do czyszczenia alufelg?Na allegro chyba z milion produktów. Używaliście czegoś godnego polecenia?Mam problem z usunięciem resztek klocków hamulcowych no i generalnie chciałbym je nieco ogarnąc przed wystawieniem.Pozdro
Kup płyn do czyszczenia silników. Popsikaj, poczekaj, przetrzyj pędzlem, spłucz i gitara.
dobra dajcie sobie spokój z tą imprezą. nie było tematu. fuck that!