Będę jechał z garażu o 18.45 +/- chwilka jak nie pogardzisz to Cie zgarnę.
Printable View
Dziękuje panom kolegom za wczorajsze cykliczne spotkanie no i oczywiście za kolację w miłym towarzystwie.
ja musze kiedys zebrac i sie pojawic, btw co srody jest czy w inne dni tez ?
do ktorej mniej wiecej przesiadujecie ?
różnie, zależy od ludzi. Na cyklicznych czasami kończymy ok 21 (zdarzało się też później), a czasami już przed 20 nas nie ma. Nie ma reguły. A co do czwartków - też zależy, czy coś się dzieje, ile ludzi itp itd. Ja myślę, że pojawię się w ten czwartek na Bora, więc jak coś to możesz mnie poszukać
prace koncze o 22, takze bylbym okolo 22:10-15 pod bora a to juz troszke pozno. bo jak mam wolne to pdo bora moge byc w 5 minut nawet bo mieszkam obok
następne spotkanie 20.07? Przyjedzie ktoś kto ma możliwość podpięcia pod komputer?
Jeśli by Ktoś chciał mam 9 sztuk naklejek klubowych po 6 zł sztuka
takie jak na foto
Załącznik 30034Załącznik 30035
ja bym dwie sztuki przygarnal w weekend mam chwilke wolna to mozna sie umowic jakos
w weekend jestem tylko w sobote do 13 w pracy w Myslenicach a później wyjeżdżam
może lepiej na spocie w środe
nie wiem czy sie uda ale postaram sie. Do myslenic to daleko jak na trase po naklejki. Mnie latwo poznac. 156sw z aolta nakladka na hak ( musze ja zmienic ale nie znalazlem jeszcze zadnej fajnej )
Że niby dziś o 20? Zobaczę jak się wyrobie z czasem.
chyba o 19 :P Będzie ktoś ?
jo już jada ale cinżko mie idzie
Załącznik 30645
a uni nie znajo drogi i jado za mnom
Załącznik 30646
ja też może dziś się pojawię
No kajam się uniżenie za pomyłkę. Jasne ze 19:00. Ta "20" to że ten tego dziś 20-ty.
ja bede
a ja nie - nocka :(
a ja koncze o 22 :/ i znow nie dam rady. Chyba ze bedziecie dluzej siedziec to moge tam podjechac jeszcze
wątpie, żeby ktoś do tej godziny został. Ja na pewno zwijam się przed 20.
dzięki za dzisiejsze spotkanie, A szczególnie wielkie podziękowania dla kolegi który podpiął mnie pod kompa i przekazanie bardzo miłej informacji ;)
Ma ktoś może naklejki do sprzedania? pw.
AVE, nastepna srode mam wolna :D to sie pojawie. btw a kolega z kompem jest w stanie bledy wykasowac ?
zapraszam
dzieki dobiazdzek za podpowiedz licze na Was wszyskich
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...tml#post626754
po slubie mozecie sobie zorganizowac jakiegos milego grilla:)
ktos ma byc tak w ogole?
Ktoś się dziś wybiera? Mnie raczej nie będzie :/
Ja się wybieram.
Ja sie jeszcze zastanawiam :D
Byłam dzisiaj koło 20.15 i już nikogo nie znalazłam
ja zem siedział pod autem do 21...
BTW jutro tez pewnie bede siedział :P ale wieczorem juz sie wytocze na ulice :)
ligar gdzie dokladnie bedziesz to ja sie jako swiezak pojawie bo kolo 18/19 do dentysty jade ;]
ja nie mowiłem pod którym wahaczem i którą półoska wiec skąd wiadomo ile miejsca jest ?
No fakt, ale jest szczupły więc wlezie.
w tak zwanym czasie wolnym od lezenia serdecznie zapraszam:
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...mpreza-18.html
początek post 175. O szczegółach można poczytać na pierwszej stronie. Kto chętny niech sie deklaruje.