No właśnie za wcześnie się przyznałem gdzie robiłem ;) ale dzięki tak czy siak :)
z Galaxy S4 Tapatalk
Printable View
No właśnie za wcześnie się przyznałem gdzie robiłem ;) ale dzięki tak czy siak :)
z Galaxy S4 Tapatalk
a ile Cie policzyli za termostat ?? :)
Tak jak pisalem 220 wiec nie najgorzej
z Galaxy S4 Tapatalk
na flaszkę Ci opuścili ;) bo tak jak napisałem 240 detal ;)
Niech im będzie ;) to i tak dobrze ze cos obnizyli
z Galaxy S4 Tapatalk
No to już wiesz do kogo masz się odezwać jak coś potrzeba ;)
Zgadza się, dzięki !
z Galaxy S4 Tapatalk
Słuchajcie widzę że jest nas co raz więcej i więcej.........trzeba pomyśleć i zrobić spot tak żeby nas było maksymalnie jak najwięcej.
piotreek - no trzeba, trzeba... tylko taki termin żeby wszyscy dojechali co aktualnie udzielają się na forum ;)
Seba - pozdro na rondzie na Mickiewicza, jakoś 1,5h temu... Chłopie, co Cię widzę to Ty telefon przy uchu, weź sobie kup głośnomówiący, bo to niewygodnie tak ! ;)
Wlasnie cos by sie przydalo, bo ostatni byl daaaaaaaawno temu :P
- - - Updated - - -
Seba lubi miec niewygodnie :P dlatego gwint założył :D
Lichy nie widziałem Cie ;) widocznie byłem zajęty telefonem i kobietą ;) powiem Ci że mam zestaw do tel ale nie lubie tak ;) wole normalnie rozmawiać ;) juz mam wszystko wyćwiczone i to nie jest problem ;)
Panowie a co powiecie na spota za tydzień w Niedziele 16 Lutego ? :) Miejsce i godzina do dogadania ;)
odpaliłem dziś rano samochód i słyszę takie.. ciche pyk, pyk, pyk w rytm silnika, otwieram maskę i widzę niewielki obłoczek (wydaje mi się, że pary) unoszący się w okolicach termostatu (może gdzieś za nim)... i pojawia się jedno pytanie, jakże znaczące pytanie... co to k*rwa się dzieje... :mad:
to ja odpowiem... Coś Ci jebło pod maską :P
- - - Updated - - -
Seba, tak jak wczoraj Ci pisałem na fb, ja jestem chetny tak samo na jutro jak i na za tydzień(jesli oczywiście nic nie wypadnie) czekam tylko na info :)
Dzięki Robert ! :D ostatnio moja Alfa zaczyna mnie intrygować ;)
_____
Co do spota to 16 mi wstępnie pasuje :P
Służę pomocą :D
- - - Updated - - -
Idę swoją nawoskować :D narka :)
to kiedy organizujecie spocik . dziś mi się rozleciał klocek i została sama blacha tył już rozebrałem ale musze czekać do poniedziałku za klockami 98zł za TRW ma ktoś ogarnąć taniej
- - - Updated - - -
ja na 16 jestem na tak
- - - Updated - - -
posiada ktoś wciskać do tłoczków hamulców potrzebne pilnie
Mi 16 też na razie pasuje
z Galaxy S4 Tapatalk
Piotreek - dzięki, ale już wiem co to... zdjąłem osłonę z góry, a tam fontanna od wtrysku... :D
ja już ogarnołem wciskać do tłoczków i jutro po klocki i w środę nowy rozrząd i filtry
Sebaaaaaa, ja potrzebuję 4 tulei na tył do mojej 166. Byłem dziś na stacji diagnostycznej i już wiem co muszę wymienić żeby koła stanęły w pionie. Mój numer 506-261-853 napisz jakiegoś sms to skontakuję się z Tobą.
dzięki sebaa za klocki założone i śmiga dalej
panowie w niedziele spocik która godzinka i gdzie może 14-15??
....
Panowie to jak z Niedziela bo już prawie Piątek ? :)
Ile chętnych ? :)
Ja na okolo 15.30 chętnie ale gdzie?
Ja też wpadnę tylko gdzie i na którą?
- - - Updated - - -
A jeśli nikt nie wie Gdzie i na którą to ja proponuje na 15 w Mostach na samej górze, lub nad wisłą jesli jest tam odsnieżone.
no to 15 30, może plac po teatrem a potem coś się wymyśli ? :)
Mi pasuje
mi też pasuje
Mi też wstępnie pasuje ;)
Ja też się piszę więc jest nas już pięciu :D
Ja bardzo chętnie, ale następnym razem -imprezka rodzinna.
No ok, czyli nadal jest nas 5-ciu
Jak na zimowy spocik to pewnie i tak nas sporo ;)
bedzie troche więcej ;)
Dojdzie jeszcze Lokers i Radek :)
no i jeszcze może 2 osoby ;)
Panowie, w czasie powrotu do domu miałem okazje"złapać się" ze 147 1.6 T.S. i powiem Wam, ze powyżej 170km/h to juz nie jedzie :blink: a w zasadzie to przy 140 juz nie jechało, ale nie miałem jak goscia wyprzedzic wiec do tych 170 musiałem się za nim wlec :(