Ja byłbym za grillem w tym miesiącu (może gdzieś na głębokim), a na czerwiec wyjazd nad morze (to dłuższa wycieczka i trzeba zaplanować sobie czas wcześniej)
Printable View
Ja byłbym za grillem w tym miesiącu (może gdzieś na głębokim), a na czerwiec wyjazd nad morze (to dłuższa wycieczka i trzeba zaplanować sobie czas wcześniej)
26 maj, Boże Ciało, większość ma wolne i zostaje na miejscu. Wtedy można pomyśleć o wypadzie nad morze.
U mnie 22 odpada, kolejny chrzest :/
Drodzy Alfaholicy i Alfaholiczki,
Zapraszamy Was wszystkich na comiesięczne spotkanie, które odbędzie się w Niedzielę (22.05.16) na szczecińskich bulwarach o godz. 14:00.
✔ Miejsce: Nabrzeże Celne ul. Zbożowa (przy Lastadia Office)
✔ Czas: 22.05.2016, 14:00 (Niedziela)
Załącznik 201017
24 to wtorek ;)
To co chłopaki, jutro kopiemy w oponki czy coś więcej???? ;)
Plaża w Dąbiu jest fajna :P
Plaża w Dąbiu fajny pomysł, jeszcze przed sezonem kilka dni to i grilla można odpalić. :D
Właśnie [MENTION=33744]Melasss[/MENTION]
To co robimy??
I jak tam spot? Co się nic nie chwalicie? Zdjęcia jakieś bym pooglądał:)
No była straszna kicha....................... bo Ciebie nie było :P
Zdjęć nie mam, bo jakoś się do tego nie nadaję, dlatego musisz uwierzyć na słowo. Pogoda i humory uczestników dopisały, frekwencja chyba też, 159x2, Julkax3, 147, GT.
A na zakończenie spota wstępnie ustaliliśmy datę (19 czerwca) i plan następnego spotkania. Jak pogoda będzie taka sama jak w niedzielę to plaża w Dąbiu zaprasza na grilla alfoholików wraz z pasażerkami :P
OK dzięki za info:)
Panowie, co powiecie, aby spotkać się ponownie w najbliższą niedzielę, tym razem o godz. 14:30?
To jak, spotujemy sie dziś, czy nie?
Alfaholiczki oraz Alfaholicy,
od pewnego czasu w naszym zespole pasjonatów włoskiej motoryzacji gości Damian, prawdziwy wilk morski i kapitan pewnej przepięknej łodzi,
Korzystając z pięknego słońca oraz rozkwitającego lata, zapraszamy Was wspólnie z Damianem na pokład oraz piękny rejs z pewnymi atrakcjami, oczywiście wodnymi.
Spotykamy się już jutro o godz.15:30 (może ulec zmianie, będziemy Was informować na bieżąco) w Centrum Żeglarskim, na przystani w Dąbiu. Wszystkich uczestników prosimy o zabranie ze sobą 40 zł.
W zależności od ilości osób, kwota będzie mniejsza, posłuży ona na zakup odpowiednich ilości paliwa dla Damiana.
Bartek szkoda ze zawsze piszesz bez żadnego wyprzedzenia. Moze jakby info było trochę wcześniej to na spotkania przyjeżdżaloby więcej niż 3 auta.
Może dobra praktyką byłoby ustalanie terminu następnego spotkania na bieżącym spocie???
Myślę, że przede wszystkim konkrety, przynajmniej z 2 tygodnie przed spotem.
-data / czas
-miejsce
i frekwencja powinna się poprawić :)
A co się na takich spotach robi ? :-D Od niedawna jestem użytkownikiem 156 2,4 jtd wczesniej byla 146 w 1,6 T.S
Kopie w opony :) i gada :)
Kopanie w oponę to jest to !!! Wy to wiecie czego człowiekowi potrzeba :-)
W przypadku powyższego rejsu, był to czysto spontaniczny pomysł, informacja zaś o spotkaniach jest dostępna na tydzień, dwa lub czasami trzy na naszej stronie Facebookowej, która jest już bezpośrednio w rękach chłopaków - ze względu na obowiązki służbowe oddałem organizację w ich ręce - wiem równie, że spora ilość osób wolałby spotkania w godzinach wieczornych, nawet w dni powszednie, dlatego pozostawiam temat do dyskusji oraz Waszych ustaleń nad dalszymi planami.
Odnośnie terminów spotkań to godziny wieczorne są w moim przypadku odpowiedniejsze, bo w ciągu dnia można jeszcze coś porobić (szczególnie latem) :) No chyba, że będą to jakieś zorganizowane akcje typu wspólny wyjazd, grill czy taki rejs łódeczką. Jeśli chodzi o to czy ma to być niedziela czy dzień powszedni to mogę się dostosować, najważniejsze żeby większości pasowało. Bo pamiętajcie, że cały sens spotów polega na tym żeby ludzie się spotykali. Im więcej chętnych tym więcej pomysłów na spotkanie, pomimo tego, że "kopanie w oponkę też jest spoko" :D
Dlatego zachęcam wszystkich do wypowiedzenia się w temacie godzin i terminów spotkań i aktywnego uczestnictwa w spotach i dzielenia się pomysłami na ich spędzenie :)
Mi po głowie chodzi pomysł na jakąś sesję zdjęciową naszych alf. Widziałem, że kilku z was zna fajne miejscówy na foty. Może warto byłoby z tej wiedzy skorzystać na najbliższym spotkaniu, które mam nadzieję odbędzie się w okolicach weekendu 19-21 sierpnia????????
Może piątek wieczór? 19:00 19.08 na przykład?
Można byłoby jakąś wieczorną sesję zrobić ;). Jestem za.
Sesja bardzo fajny pomysł, ale mnie od 16.08 czekają dłuższe wakajce poza granicami zachodniopomorskiego. A taki spot wieczorny wchodziłby w gre tylko jutro i pojutrze.
Mi też pomysł z sesją się podoba. Spotkamy się, będzie śmiesznie i jeszcze foty na pamiątkę zostaną :D. Co do rejsowania motorówką, to wstępnie myślę coś nad sobotą 13.08 tak koło 14:30, ale to jeszcze nic pewnego - pogoda i sprawy prywatne. Jednak gdyby ktoś reflektował to pisać, bo możliwe, że będę zbierać ekipę.
Dla mnie termin Macka super :) ale pierwszy raz wpadnę niealfa :(
Termin pasi :)
Rozumiem, że ktoś ma aparat lepszy od tego co w telefonach :P
Maciej weźmie pewnie lustro :)
Niestety jestem w pracy, później mam trening, ale będę czekał na zdjęcia - Szymon, Maciek, gdy znajdziecie chwilę warto byłoby umieścić informację na profilu facebookowym Alfaholików ;).
Andrzej - 19.08 o godzinie 19.00 :D
Oj to może i ja wpadnę jako były właściciel alfy swoim grubasem skoro sporo osób nie alfami będzie...Gdzie odbędzie się spotkanko?
Na bulwarach, przy nabrzeżu celnym, ulica zbożowa.
PS. Chyba się ostatnio spotkaliśmy na myjni w Dąbiu?? :P