Zawsze pozytywne rozwiązanie wyjdzie po wszystkim
Printable View
Zawsze pozytywne rozwiązanie wyjdzie po wszystkim
Njalepiej jak najszybciej bo jeszcze chwile i z beje zima której tutaj nima :)
a mi kiedyś szwagier kupił małą wędkę w lidlu :P ale był ubaw bo ja raczej nie wędkujący ale w sumie to nawet fajne jak jest pogoda oczywista :)
My dreams panowie http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-15...692155450.html tylko mogłoby być 2.4 pod machą. Zobaczcie co gosciu ma jeszcze do sprzedania :)
oh to lambo :D
Jaka bieda w Polsce :D Panie premierze, jak żyć??? (Zobacz inne przedmioty sprzedającego) :P
OMFG ma do opchnięcia towar za około 5 mil zł !!!!
została sprzedana i chyba słuch o niej zaginął .... :( ale naprawdę była odjazdowa bo pierwszy właściciel zrobił przekładkę z GT do 147 fulll wypasik ze skórami itp....sam chciałbym miec cos takiego w swojej kolekcji ;) tylko niesamowicie pożerała benzynke ;) ale frajda z jazdy ho ho ho ;)
V-ka swoje wypić musi :) Apropo wczoraj byłem oglądac to GT gdyby ktos się rozglądał to odradzam auto zajechane w środku,do wymiany sprzęgło i dwumas zapewne bo trzepie strasznie podczas ruszania. Silnik zdrowy i ładnie pracuje mimo cofki na 88tys. http://cars.donedeal.co.uk/for-sale/cars/3598272
skad wiesz ze cofniety?
Nie mogłem sprawdzić odometru w fesie,w swojej 2.4 poprzedniej skóry miałem w idelanym stanie a przebieg 150tyś. z reszta nie tylko w tej. Ja osobiście kiery w AR przy takim przebiegu nie widziałem poprzecieranej. W swojej pierwszej alfie w PL maiłem banana i nalatane miałem 250tyś prawie i skóra była popękana lekko ale nie poprzecierana jak tutaj a źle nie wysiada się z GT
- - - Updated - - -
Wczoraj w Belfaście była 159 czarna 2.2 JTS na kremowym welurze 83tyś książka servisowa na zdjęciach pięknie wyglądała za 3.5tyś dzisiaj juz pindy nie ma :(
- - - Updated - - -
Panowie potrzebuje jakies tanie alu do mojej 147 bo za kwote którą chcę ją sprzedać nie ma zainteresowania i zostawie DOTZ-y do kolejnej Belli a założe najlepiej serie 15',16' i puszcze taniej. Pablo masz jeszcze jakieś 16' na zbyciu?
szukaj na adverts.ie ;)
szkoda ze uciekla Ci ta 159:(
naklejki na znaczek;
Załącznik 73568Załącznik 73569
Ja mam 17tki na zbyciu z całkiem niezłymi oponkami, ale kawałek od Ciebie mieszkam :) Załącznik 73582
Właśnie ten wzór byłby najlepszy tylko raz,że droga dwa fele ładne a za 100 oiro nie oddasz raczej :D
- - - Updated - - -
jakbyś widział coś taniego z oponkami w miare to daj znać :)
- - - Updated - - -
Pablo miał jakieś na zbyciu jakiś czas temu.. bo miałem brac do 156 ale sprzedałem
ja moge zorganizowac te same co Cool z prawie nowymi oponami ale niestety najlepsze co da sie zrobic to 170e
http://allegro.pl/show_item.php?item=2611641209 tania alternatywa ;) ladnie sie trzyma i spoko wyglada ;)
aha 8 zl za wysylke ;)
Ja natomiast polecam od kolegi z forum "Wiertło". Naklejki są świetnej jakości, nakleja się je na mokro.
Kolega wiertlo robi troche ludzi w ciula... Dosyc dlugo czekalem na odp od niego w momencie kiedy prosilem o wycene wysylki do Ie...odpowiedzi sie nie doczekalem...a troche czasu minelo... Dlatego szukalem alternatywy i polecam to tym ktorzy nie toleruja owijania w bawelne i towar dobrej jakosci ;) lubie polecac rzeczy sprawdzone a nie scieme;) Irlandczycy ladnie okreslaja to w swoich ogloszeniach:)
Sprzedałem Alfine dzisiaj.. :(
Uuuu :( co teraz?
Zobaczymy co trafi się w dobrych pieniążkach na 99%będzie znowu klekot
- - - Updated - - -
koledzy co sądzicie o tej furce? http://www.gumtree.com/p/cars-vans-m...-fsh/112464300ne ma ją handlarz i cene przez tel. zbiłem na 3tyś funtów tylko jakoś boje się o spalanie w 2.2 JTS
Napisałem następny post a nie,że nie rozróżniam klekota od benzin:) wisiała ze 3 dni temu zniknęła i dalej jest i jakoś nie daje mi spokoju dlatego chciałem żebyście wyrazili swoją opinię :)
- - - Updated - - -
Trochę się naczytałem na temat 2.2 JTS ale mimo wszystko chyba pojadę ją obejrzeć. Mam na oku jeszcze 156 po FL 04, i w klekocie 1.9 16V :)
Ogladaj ta 159:D uwazaj tylko na obicia...
Jeśli jest warta uwagi, to jedź oglądać, po kupnie zrób podstawowy serwis, dbaj o nią a ona zadba o ciebie :)
Jeszcze nie mówię,że ją kupie bo wolałbym żeby był klekot pod maską. Mam upatrzone trzy auta w Belfaście więc zobaczymy co wyjdzie:) Za 2.2JTS ubezpieczenie by mie dojeb**li zapewne i Ewelina nie jest coś przychylna,ale zobaczymy jak będzie warta to przygarnę.
- - - Updated - - -
Wyjeżdzałbym do pracy 15min wcześniej i stawiałbym zaraz z brzegu :)
- - - Updated - - -
Pogralutolwać ja też rozglądam się za czymś innym bo kolanko daję się coraz bardziej we znaki. TurboService przyda się na przyszłośc,ceny przystępne macie?:D Koło belfastu jest jakiś serwis niby chwalą bo kilku gości już tam regenerowało to kasuje 200-250 funtów
Chodzilo mi o material tapicerki;)
W trasie do 140km/h 7 l. W miescie ok 9-10 ;)