chciałem jechać, ale auto w garazu na klockach stoi - naprawa wymagana ;]
chciałem jechać, ale auto w garazu na klockach stoi - naprawa wymagana ;]
Hej gadałem dziś z kumplem z Corrado:) z Punktu44 i gada ,że już raczej na Punkcie będzie lipa bo oni robili ostatnio "zamknięcie sezonu" i golfiarze chowają V-wyje do stodoły:D ...Także raczej niema sensu jechać na Punkt ....Bociek bydziesz na 3 stawach czy nie?? Bo jak cie mo nie być to jo nie przyjada bo mom trocha zajęć ale jak byś przywiózł te lampy to zawsze jakiś cel bydzie:)
- - - Updated - - -
A ty rustupl coś skaszanił w Alfonsie???
Będe tylko się nie śmiejcie :) hehehe
ja juz sie smieje widzac opis na twoim profilu :D:D:D
Tylko nie szalej :)
Dziękówka za Spota aaa i pamiętajcie następny Spot w ŚRODE 31 PAŹDZIERNIKA O 20.00 Pozdro :)
No wkoncu sie zalogowałem ze swoją 155 :D Witam wszystkich, Zombek ; ) W srode organizujmy duzo samochodów ze względu na cene hamburgerów w Macu :D
ojezu Izany uważaj na siebie :D
nie musi ...
krowa która dużo ryczy mało mleka daje ...
ha ha
end
no i Bociek zakonczył :D Musze ogarnąć ten katalizator w alfie bo chyba mi ją muli przez to draństwo :)
Dobra z chwili wolnego czasu sie pobawie :D
uszanujmy 1 listopada i oczywiście zróbmy sobie halloween w Macu z Hampkami :P takze zapraszamy :) Pdzr.
*SPOT 31 PAŻDZIERNIK o 20.00
Kurde miałem być, ale trzeba było pić po pracy bo zwolnili 2 osoby z roboty:(
Hansu wozisz moje naklejki w aucie?
przywioza Ci je w Śtoda może być ??
pewnie:)
czyli jakies przebrania na Halloween :D?
taaa przebieramy sie za Alfaholików :P
Za to już jesteśmy przebrani:D
haha po ostatnim odpale w macu to kasjerka myslala ze na prawde jesteśmy nawaleni :D
taaa przykleje se znaczki Alfy na sutki :) no wpadajcie bedzie troche śmiechu :)
Hahah jak będą takie atrakcje to może i ja wpadnę :)
Tak apropo maca i helloween: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=L8m44UcO-RA
Wersja a'la alfaholicy? Jak to jak, a no tak:
"O, dzień dobry, zapewne zestaw powiększony kawa razy dwa na rozgrzanie i telefon po lawetę dla pana? " :P
Jakie jest największe święto na Śląsku??
-Wszystkich Świętych
A dlaczego?
- bo wszyscy gorole jadą do domu:)
hitman to już nudne z tymi lawetami jest ;/ wręcz już żałosne :) Marycha dobre ^^ bedziesz wogóle ? to już za pare dniii :P
Czemu Hans, aż tak często Cię na lawetę biorą że jest to nudne? :D Bo mnie się jeszcze ani razu nie zdarzyło :D Nie bulwersuj się, żartuje se ino ;]
jo roz jechoł - 156
ale po wypadku nie po awarii
he he
nie liczy się :lol:
Hansik- powinienem być bo mnie długo nie było:D Aż za długo. Trza pogadać , pośmiać sie, jakiego Hama obrócić:P
a mi katalizator nie wytrzymał i ma przedmuchy :D Teraz na wolnych chodzi jak GTA haha :D
nie hitman nie często ale takie gadanie jest nudne tyle :) jo tyż roz jechoła ale po wystrzale na autobanie :D no to Marycha wpadaj obrucimy pare Hampków :) Izany jak sie dołączy to mozemy se konkursa pierdolnąc kto więcej zje :P
Spoko Hansik, już się tak nie obrażej na mnie :D Przeca nie jeżdże golfem ino Alfą tak więc sam sobie też wrzucam :P Ale ok, już nie będę tak żartował :P
Kurcze, to może jakoś mnie też się uda przyjechać na konkurs hambkowy :D Jak kto stawia to ja mogę i 30 zjeść :P hahaha :D
jak chcesz to ja moge zjesc 10 ale ty stawiasz :P:P
nieee jak Damian będzie to ja odpadam :) to jest żywy odkurzacz do hamburgerów :D
Jesli jutro bedzie sniegu nadupcone na drogach to mnie chyba nie zastaniecie bo ja na letnich ; O
Nie mnie raczej nie będzie bo ja jestem fanem letnich opon :D czytaj demotywatory :P