Jak taka na SO to tak, chociaż bardziej okolice placu Słowiańskiego niż Maciejowa. I wypraszam sobie "stoi" :D
Printable View
Pozdrawiam kierownika srebrnej, poliftowej 147, obok ktorego zaparkowalem dzisiaj przy Carrerfourze na Zakopianskiej. Kolega bez ramek, ale wsadzilem mu wizytowke Alfaholikow za wycieraczke. Widzialem pozniej jak odjezdzal – ciekawe, czy wpadnie :)
Pozdrowienia dla pana w srebrnej 156 sw widzianego dzisiaj na trasie N.Sącz-Krynica. Tak się zdziwiłem że ktoś odmachał że nawet rejestracji nie zauważyłem:)
pozdrowienia dla zielonej 155 1.7ts widzianej dziś na mogilskim, kierującym się w strone dworca
pozdro dla oramkowanej 156 spotkanej wczoraj na alejach po godz. 16.30 w okolicy agh. Kolega wyjeżdzał z Reymonta bodajże. Przejeżdałem obok to podniosłem łapke ale nie widział.
pozdrowienia dla kolegi ktory jechal w strone luszowic czarna Gta 3.0 24v :)
to chyba jakiś nowy model :D
edit:
i jeszcze zapomniałbym - pozdrowienia dla kierowników ciemnej 155 i czarnej GTA na krakowskich blachach, których alfy stały zaparkowane obok siebie na parkingu podziemnym Comarchu w poniedziałek. Te wizytówki które mieliście za szybami to moja sprawka :D
Kto mi dzisiaj machał w Pszczynie ok. 13:00, koło Ganinexu ze srebrnej 156, na ramkach, na blachach SB?:)
Ułaaa, aleś sobie zrobił Dawid wstyd na forum :DCytat:
Napisał Dchedogi
PS: Musimy się Dawid kiedyś zgadać na jakim spocie i w końcu ponapieprzać się z innych, a nie tylko z siebie :D
Pozdrawiam kuriera DHL, który mi dziś paczkę dostarczył... po krótkiej dyskusji okazało się że jeździ alfą 166 2,4JTD i z tego wszystkiego nawet nie spytałem czy klubowicz...
to bylo Gtv hahah kazdy moze sie pomylic :D hahha
---------- Post dodany o godzinie 21:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:51 ----------
przydalo by sie spotkac na jakims spociku :P i posmiac sie :P hahha
pozdrawiam :) wszystkich :)
_tomek_ chyba drobnych wczoraj na myjce zapomniales ze na 2 razy na myjke jechales :D pozdrawiam!
pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 159 sw wczoraj około18:30 nie daleko sfery:D mrugnięte długimi:D aż mi się humorek poprawił hehe
pozdro dla thinga :D
pozdrowienia dla srebrnej 146 jadacej za mna przez kostuchne ;)
miglalem kierunkami bo awaryjne spalilem :D
Pozdrawiam kierownika i pasażerkę czarnej (lub granatowe) chyba 159 Na blachach S7 ARTUR, która wpuściła mnie wczoraj na zwężce na zakopiance, tuz przed Myślenicami. I jeszcze czerwoną 156 na blachach KNT, przed południem widziana, gdzieś w Skomielnej chyba.
pozdrowienia dla kierowniczki bialej Mito na rej SY xxxx pomachane i odmachane na wlociku do żor od strony pszczyny
pozdrawiam srebrna 159 widziana w Chrzanowie na polnocy :)
pozdro dla Kwiata - oszczędności:>? :) a na przejscie to nie łaska:>?
piotras ja na treningu bylem a nie oszczednosci na belli :D pozdrowienia!
pozdro dla czarnej 164 rej KR widzianej dzisiaj kolo 9 rano w okolicach Debicy :)
Pozdrawiam! kierowce czarne 145 z klubowymi ramkami, którą widziałem na ul. Nowohuckiej , o godz. 7:40
Pozdrowienia z wczoraj dla Aniuchy za towarzystwo podczas metamorfozy moich zacisków w BREMBO :D
Pozdrowienia dla srebrnej, oramkowanej 156 spotkanej wczoraj na DK 88. Wahałem się chwilę, czy m rugać :D
Pozdrowienia dla Alfy tylko nie wiem dokładnie jakiej 155 albo 33 ciemno było ;p wyprzedzanej dziś w Mysłowicach o 22.00 około, dałem awaryjne i kolega chyba też ;)
Pozdrawiam Kierowcę czarnej 159 KOS.... stojącej na parkingu FAP o 14. :-)
Pozdrawiam również :).
Nareszcie jakiś Alfaholik na Fiacie, a tyle pięknych Belli stoi na parkingu, min. przepiękna czerwona GTV! Pozdrawiam, jeżeli zagląda na forum.
Pozdrowienia dla Pani w czarnej 147 spotkanej dziś około południa w Chrzanowie na Podwalu oraz dla kierownika granatowej 166 też na Podwalu. Wszyscy łapki w górę:D To mi się podoba:P Ooo i jeszcze 156 po lifcie widzianej na parkingu strzeżonym na Sadowej, ramki klubowe, niestety kierownika nie spotkałem.