Czyja 147 czarna DJA na ramkach forum stała w weekend w Złotoryi chyba na bobrzańskiej :) Pozdr
Printable View
Czyja 147 czarna DJA na ramkach forum stała w weekend w Złotoryi chyba na bobrzańskiej :) Pozdr
Pozdrowienia dla Maykee'go który jechał za mną dzisiaj rano na Kasprowicza :D oraz dla klubowicza ze srebrnej 156 na DTR grasującego dzisiaj w Koronie.
Dziś koło godziny 13-14 , w okolicach Tomaszowa Mazowieckiego na S8 wyprzedzała mnie jasna 156 cross na blachach DW i ramkach klubowych . Pozdro dla ciebie serdeczne
Pozdrawiam forumowicza z ciemnej 147 na naszych ramkach (ogólnie to DLU) mijanego wczoraj w Osieku na skrzyżowaniu o godz. 15 ;)
147 na ramach stojąca dziś cały dzień na leclerk na zakładowej we Wrocławiu. Czyja to? ;)
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk
Moja moja. Parkuję tam codziennie do czasu aż służbówkę przywrócą do życia :) Widziałem Twoją jak szedłem do Leclerka . Dwie czarnule w szeregu, ramię w ramię :D Później stanąłeś kilka samochodów obok czy to ktoś inny?
Moja. Dziś straszny tłok był chyba coś za darmo dawali w leclerku. Twoja ładnie siedzi, moja ciągle jak na szczudlach stoi ;-)
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk
Ciesz się ciesz. Może urok mniejszy ale jazda po wrocku twardą i zglebowaną Alfą wymaga szczególnej cierpliwości ;)
Oramkowana 159 widziana dziś o godzinie 20:20 pod Aquaparkiem w ostatnim rządku :).
[Wrocław] Kto pomykał dzisiaj ul. Traugutta ok 13:45 jasną 147 na ramkach? ;)