Dzięki, również pozdrawiam... no i ciekaw jestem czyja to srebrna 166 stała pod onkologią wczoraj między godziną 12:00 a 17:00. :)
Printable View
a ja pozdrawiam alfe 147 czarną na SG z ramkami widzianą dziś ok 7,45 koło Forum w Gliwicach (jechałem autem narzeczonej więc i tak nie machałem)
Pozdro dla czerwonego Iveco Stralisa na Alfaholickich ramkach (!) widzianego dzisiaj póznym popołudniem w Skawinie;)
pozdrowienia dla oramkowanej 146 rej. KNS widzianej dzisiaj rano na parkingu niedaleko Politechniki Krakowskiej ;)
Pozdrawiam kolegę, który podjechał na Arge na Wielickiej. Musiałem umyć belle bo jakiś c#!j mi w nocy rozbił na niej 2 jajka :/
wieri mine miales dobra ;] wpadlbys pod CH krokus, godzina 19 parking albo +1 zadaszony albo na polu od strony BP
a ja dodatkowo pozdrawiam kolege w 156 sw ciemno niebieska chyba na bora komorowskiego.
p.s. dymisz jak tralalala czarno za Toba bylo
Pozdrawiam błękitną 156 na KOL (z ramkami) widzianą dzisiaj na A4 w Katowicach (w stronę Krakowa) ok. 14
Czerwona 147 :-)
pozdro dla kierownika oramkowanej 156 SW - machane przy auchanie.
Pozdrowienia dla kierowniczki 147 białej z czarnym dachem (identyczna jak ma Quattro) mijanej około 18:25 w Mazańcowicach.