Pozdrawiam Hansa (chyba) widzianego wczoraj na węźle Murckowskim. To ja Ci machałem z firmowego Doblo :).
ps. Mam nadzieje że Cie z nikim nie pomyliłem :)
Printable View
Pozdrawiam Hansa (chyba) widzianego wczoraj na węźle Murckowskim. To ja Ci machałem z firmowego Doblo :).
ps. Mam nadzieje że Cie z nikim nie pomyliłem :)
haha a ja sie zastanawiałem co sie dzieje ze mi jakis serwis awaryjkami miga :D ale potem sie kapłem ze to moze Alfaholicy :D ja także pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej Alfy 156 w kolorze czarnym którego mijałem wczoraj o 13.20 na ul. Niedurnego na wysokości bramy głównej Huty Pokój.
Pozdrawiam oramkowaną 147, którą kontem oka zauważyłem na rondzie w Bieruniu koło 22:15
Ano pozdro pozdro spod tego Aunchana conspir :)
Zgadza się Ajdacho, dzięki za wizytówkę, ale mimo to na forum zaglądam już od dawna, tylko z różnych komputerów i jak nie mam nic ciekawego do powiedzenia (a najczęściej nie mam ;-) to się nie loguję i potem wychodzi na to, że nigdy mnie tutaj nie ma... Ale często korzystam z porad itp :-) Jedynie ramki muszę w końcu zakupić, żeby wstydu nie przynosić :-)
Pozdro dla czerwonej GTV, która stała w otwartym garażu koło Biedronki w Kłobucku, wczoraj koło 18.30, właściciel chyba robił porządki ;)
Mile zaskoczenie po wyjściu ze sklepu :)
pozdrawiam 159 sw widzianą dzisiaj w Gliwicach na Grottgera około 18
Dzisiaj rowniez widzialem ta gtv w klobucku ale kierowca nie reagowal na mrugania, machania, ale pozdrawiam