Z racji tego że dzisiaj jest niedziela to ja dla swojej belli nic nie zrobiłem ja odpoczywam i ona też ma dziś wolne.
Printable View
Z racji tego że dzisiaj jest niedziela to ja dla swojej belli nic nie zrobiłem ja odpoczywam i ona też ma dziś wolne.
A ja dziś umyłem mój samochód. 8 stopni na dworze i słonko to żal nie skorzystać z takiej pogody. Przynajmniej w nowy rok wjedzie czysta i lśniąca.
Moja też umyta, ale za pół godziny wyjedzie i już taka czysta nie będzie :D
147 myję wnet codziennie. Nawet przy prędkości 40km/h kawałek po mokrej jezdni mam uchlapany tyłek! :mad:
Haha ja umyłem moją 31 , 1 wywoskowałem i już jak świnka wygląda może one lubią sie brudzić
Fucel! Tyleczek ...a moze dupsko AR159 tez zawsze zachlapane:)
A co ja zrobilem dla Alfuni:
Targany wyrzutami sumienia wzialem moje letnie kola do domu i wyszorowalem w...wannie. Niezla impreza (17" z oponami 225 zajmuje pol wanny), szczegolnie , ze jedna z felg od wewnatrz byla kompletnie zasyfiona olejem i piachem (pamiatka po przegubie). Pozniej opony obsikalem jakimis silikonowymi cudami do konserwacji ogumienia i zapakowalem kazde kolo do osobnego wora.
Teraz spokojnie poczekaja do wiosny.
Aaa- pytanko jedno mam, gdzie Wawie moge sprawdzic czy felgi sa proste i ew. jesli nie to na miejscu je regenerowac ?
Adrianie polecam http://renowacjafelg.pl/ ja tam robiłem swoje 16ki znaja się na rzeczy i robia tylko to i robia to na prawde dobrze. To jest na ochocie przy pkp rakowiec blisko. :)
Ewentualne "bicie" felgi ujawni wyważarka do kół w każdym zakładzie wulk.