Alfinie zregenerowałem turbo (teraz jest jak nówka + 12 miesięcy gwarancji) dodatkowo bella dostanie nowe oryginalne sprzęgło (tarcza+docisk+łożysko) trochę pocisnęło po kieszeni:P
Printable View
Alfinie zregenerowałem turbo (teraz jest jak nówka + 12 miesięcy gwarancji) dodatkowo bella dostanie nowe oryginalne sprzęgło (tarcza+docisk+łożysko) trochę pocisnęło po kieszeni:P
Siemanko widze, ze jestes zadowolony z regeneracji turbo wiec jezeli mozna wiedziec to gdzie robiles i jak z kosztami?
- - - Updated - - -
Siemanko widze, ze jestes zadowolony z regeneracji turbo wiec jezeli mozna wiedziec to gdzie robiles i jak z kosztami?
założona zmieniarka YATOUR od kolegi Lukasz A. :D działa super, koniec w końcu z pełnym schowkiem płyt :P
Kupiłem olej Millersa XFD 5W40 i czeka na polanie ;)
naprawiłem sobie podświetlenie zapalniczki oraz przycisk,teraz zaskakuje jak się go przyciśnie...
Zamówione sprężynki eibacha -30, plus dzisiaj przyszła polerka graphite do detailingu - w planie na pewno przejazd po reflektorach i szybach, bo są lekko zmęczone, plus pewnie lekko lakier jak już się nauczę używać na jakimś kawałku zbędnej blachy - ale to wiosną jak pogoda będzie. Niech mi tylko teraz spróbuje nawet myśleć o fochach...
po 3 latach użytkowania alfy przepaliła się żarówka tablicy rejestracyjnej , od razu wymieniłem na nową:cool: