Pozdrowienia dla czarnej 147 (chyba Tomek),mijaliśmy się w Bystrej grubo po 16.:)
Łapki były ;)!!! Miłego dnia.
Printable View
Pozdrowienia dla czarnej 147 (chyba Tomek),mijaliśmy się w Bystrej grubo po 16.:)
Łapki były ;)!!! Miłego dnia.
Pozdrowienia dla chłopaków śmigających dzisiaj w Rytrze AR 156 koło Ablandi kilkakrotnie tam i z powrotem.
Pozdrawiam kierownika czarnej 147 stojącej dziś przy Castoramie w Tarnowskich Górach :) oraz srebrnej 156 mijanej na światłach przy Lidlu :D
Kogo dzisiaj mijałem na przejeździe przed Rabsztynem? Srebrna 156 na ramkach, ja jechałem niebieską 156.
Kolegę w czarnej 159 KOL na myjni niedaleko Makro w Sosnowcu :) właściciel dostał wizytówki i obiecał ze zaloguje się na forum :)
Dziś widziany na ul. Szpitalnej w Krakowie srebrny crosswagon 156, oramkowana, flaga Italii na lusterkach, blachy KR...
Pozdro dla czarnej 147 na ramkach mijanej wczoraj w Oświęcimiu w południe na rondzie przy ul Kolbego, pomachane-odmachane :)
Pozdrawiam właściciela przeeeepięknej 156 GTA, z którą mijałem się na skrzyżowaniu niedaleko Platana w Zabrzu w sobotę :) Aż się zatrzymałem żeby się przywitać, ramki były :)