-
Może już powyciągali, bo wczoraj nie widziałem żadnej, jedynie w jednym miejscu coś chyba wystaje ale jest na to nałożona jakaś kamizelka odblaskowa więc widać :)
Co do spotkania może 6.01 coś zrobimy, akurat dzień wolny, chyba że udało by się wcześniej, co wy na to? ;)
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
-
ja jestem za :) To co z tymi nartami?!?! :D
Jak sniegu nawali wiecej, to fajnie na tej drodze przy zalewie fajnie pojezdzic, bo sa lekkie luki mozna na recznym ciagle cisnac:D a drzewa sa na gorkach, wiec zanim na drzewo sie wpadnie jest lekkie wzniesienie na ktorym auto sie zatrzyma bez uszkodzen :p (testowane) :D
-
Masz miejsce na 2 pary nart w 47 to jedziemy jak napada odpowiednio:)
-
bez problemu zadnego z pelnym ekwipunkiem moga jechac 4 osoby, z nartami butami itp :)
Dodano po 13 minutes:
p.s w swieradowie juz nawalaja, ale ja zawsze pierwszy raz w roku jezdze do Severaka - czechy. Takie male gorki kilkuset metrowe :) trzeba se przypomniec jak sie jezdzi :P tak wiec hmm. Mozna nawet w sylwestra jechac rano o 6 wyjazd by sie zrobilo, kolo 13 powrot :) ktos chetny na taka date?
http://www.holidayinfo.cz/pl/snowinfo
pewne informacje, kamery na zywo itp itd :p
-
Jeśli chodzi o narty ja odpadam, nie jeżdzę, po za tym nawet nart nie mam [emoji14]
-
narty zawsze mozna wypożyczyć , a jezdzic sie nauczyc :P
Mat wczoraj na czesci 46 ogladalem, obok stara czerwona 3 drzwiowa 1.6 ts jak twoja 47. Nie szukasz czesci?:p bo po nowym roku jade tam wykrecac do swojej 46 co nie co :P
-
Gdzie gdzie to widziałeś?gdzie ten szrot?Ja najchetniej do Rokytnice bliżej Liberec lub Pec pod Snezkou
-
Byłeś tam może na lubańskiej koło przejazdu u tego mechanika? Bo tam widziałem taką, stała przy płocie :)
-
Widzialem ale to nie ta. Szczerze to gdzies za gorlitz w strone bautzen. Jechalem z zienciem wlasciciela nie szrotu. On naprawia auta, itp. Fajne felgi ma ta 47 17stki, dwie igielki, ale dwie czale przetarte bo prawa strona do rowu wjechala ;/
Night- to najblizej nas jest Severak. Tzn masz blizej Bedrichov jeszcze ale tam ujnia ;d Na pierwszy raz severak najlepszy bo plaskie gorki. Potem mozna swieradow, Paseky nad Jizoru, tanvaldsky itp :p napewno musze zrobic w tym roku na Svety petr (spindlerov mlyn) :p Drogo jak cholera, ale fajnie :)
-
Jak będziesz jechał to daj znać, może się przejadę, jak miała by wnętrze tego samego koloru co moja i dobrą klapkę od schowka to może bym wziął i może coś jeszcze by się znalazło :)