A może chciałby ktoś kupić moją czarnulkę?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-ID6yzLnP.html
Printable View
A może chciałby ktoś kupić moją czarnulkę?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-ID6yzLnP.html
Slepecci A czy to nie OFFTOP ? Temat zakupu a tu wylatujesz z problemem technicznym...
Kolaś sory no ale z Lublina do Opola nie chce mi się jechać... wyrosłem z objeżdżania całego kraju w poszukiwaniu auta. Zbyt często byłem rozczarowany tym co zastałem na miejscu.
Cześć Alfoholicy. Jestem nowy na forum a trafiłem tu z zapytaniem dotyczącym zakupu Spider'a V6 z allegro rok 1997, srebrna, cena 10500. Od dłuższego czasu nosze się z zamiarem zakupu youngtimera. Dodam że będzie to trzeci samochód w rodzinie użytkowany głównie weekendowo i latem. Na moje oko cena jest dość atrakcyjna stąd też moja podejrzliwość co do stanu technicznego. Być może któryś z forumowiczów zna to auto lub już je oglądał i będzie mógł sie podzielić swoją opinią. To co ja zauważyłem na zdjeciach to źle spasowany tylny zderzak wiec jest prawdopodobieństwo że była uderzona z tyłu.
Ryloon, a tą z Mszany interesowałeś się może bliżej?
Chociaż pewnie ja, gdybym w tym momencie kupował GTV V6, w pierwszej kolejności zwróciłbym się do kolegi Kolasia.
mszana nieaktualna :cool:
Tą z Mszany zainteresowałem się bliżej... na tyle blisko, że ją kupiłem:) W skrócie potwierdzam słowa sprzedającego o oryginalności całego pojazdu. Lakierniczo kilka poprawek potrzebne ale lakier jest oryginalny, bez korozji. Bardzo niski przebieg (72tys km) potwierdza małe zużycie kilku kluczowych elementów i raport Dekry. Silnik pracuje równo bez zadyszki. Komora silnika wygląda słabo ale auto bardzo mało jeździło. Będzie co dopieszczać do lata:) Szukałem auta nieco młodszego ale ta bella (super nietypowy kolorek Blu Atollo) i oferta urzekła nas oglądających (tu podziękowania dla koneserów włoskiej motoryzacji "em" i Modela) swoją szczerością więc oto jest:)
Zamierzam zachować ją w stanie jak najbardziej oryginalnym z uwypukleniem dźwięku Busso (seryjne tłumiki są bardzo ale to bardzo kulturalne;-)).
Tak więc witam Was jako raczkujący użytkownik GTV 3.0. :)
Więcej info będzie w oddzielnym wątku.
Pozdrawiam
Ps. Podziękowania również dla Alfaholików, w tym Duke'a75.
Załącznik 211694