widze że wieści szybko się rozchodzą :D i Basie też mam uczyć podobno :D już mówiłem aniuszce, że może ja Wam jakiś wyjazd zoorganizuje :P
Printable View
Gosia, mam w pokoju na podłodze skórę z dzika (zwie się"Franek"). Wezmę franka jak pojedziemy na laseczki to sobie nim klatę owiniesz i będziesz CHŁOP jak ta lala :D:D:D
To ile tej gruszuni?
bedzie chłop jak ta LOLa:D hahah no gorzej jak mi to futerko spadnie i sie wyda:D a nie ma racic czasem:D???hahah
narazie litra:D no chyba ze Wercia mnie gdzies wyciągnie a Żuwik pomknie za nami to bedzie wiecej trzeba dla zapomnienia sie...:D
---------- Post dodany o godzinie 18:21 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:18 ----------
lepiej niz w konfesjonale...:P
trzeba by pomyslec nad tym..:)
Marcin ale wiesz co...jak pojedziemy na te laseczki to musisz uwazac zeby sie nie zakochac bo jeszcze do slubu dojdzie:D a wiem ze chcesz :D...tzn wiem ze lubisz to s...:D:D hahah a jak sie natkniesz na taką podróbe jak ja tzn chłopa ze sztucznym futerkiem to bedzie dopiero klops...:D hahah
Ehhh chłopy... :D:D:D
---------- Post dodany o godzinie 21:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:19 ----------
No i posypały się punkciki... :/
No posypały, a ostrzegałem ;/
Ma ktoś katalog z nagrodami za te punkty?