no chyba że :P ale to nie za 20zł tylko ze 200zł bo tak jakoś chyba zawsze licytujecie ostro :D
Printable View
Potwierdzam odbiór, na dodatek w stanie idealnym. Już dawno nie widziałem paczki/przesyłki w takim stanie! Nie wiem jak to zrobiliście... ale należą się zasłużone gratulacje!!!
O zamówieniach na kalendarze było wiadomo już miesiąc wstecz, więc każdy miał czas żeby zamówić, więc dodruku nie będzie.
Kalendarz doszedł wczoraj. Same kartki nienaruszone, tylko drucik trochę przygięty, ale to nic :) Wizytówek sztuk 3 + kalendarzyk z prośbą o 1% z podatku.
W ogóle to na tytułowej stronie jakoś nie ogarniam odstępów pomiędzy literkami w napisie. Chyba że skrzywiony mam wzrok - "Kalendar z klubu alfa romeo", "Kalendarz klubu alfa romeo" ? :P
potwierdzam odbiór, przesyłka bez zastrzeżeń :)
zdjęcia i jakoś świetna! Pozdrawiam!
To i ja potwierdzam odbiór. Wczoraj znalazłem awizo w skrzynce, widać gabaryt za duży i listonosz nie przyniósł mi do domu. Lekko zagięty róg ale jest ok. Dzięki
W tym roku przesyłka dotarła nienaruszona, to cieszy:) Ale chciałem się podzielić z Wami jedną uwagą, dlaczego, jeśli ktoś się zgadza na publiczne pokazanie swoich fot, a potem na wykorzystanie ich do klubowego kalendarza, to nie pozwoli na edycję tablic rejestracyjnych? Trochę mi przeszkadzają te "białe plamy", ale może ja jakiś dziwny jestem...;), pozdr