[lang=en]Hello, I have Instant Nav / Radio Nav (Model year 2010). Exist some firmware update for my NAV system?. How I can see my actual version?.[/lang]
Printable View
[lang=en]Hello, I have Instant Nav / Radio Nav (Model year 2010). Exist some firmware update for my NAV system?. How I can see my actual version?.[/lang]
Jaka jest ostatnia wersja/rocznik map, które zadziałają na sofcie 11.2? Chciałbym sprawdzić jak to w ogóle się sprawuje i czy warto się w upgrade bawić, ale mam tylko niemieckie mapy
No nic - zmotywowałem się i zrobiłem upgrade do 12.3.
Wszystko poszło bez problemu i bardzo szybko (przy użyciu instrukcji i linków z tego wątku).
Niebieskawo-pomarańczowy interfejs nie urywa estetycznie tyłka, z drugiej strony ten szary jak system z Atari też piękny nie był. Brakuje trochę ekranu gdzie trip i audio były wyświetlane na raz. Mapy z 2017 są całkiem użyteczne, może w czasie majówki jakiś grubszy test się przeprowadzi, ale tak to nawet jeżdżąc po mieście pokazują drogę dość sensownie.
Na pewno warto mieć tę funkcjonalność działającą, pozostaje tylko mieć nadzieję na jakieś jeszcze nowsze mapy
Witam wszystkich,
Od niedawna zostałem posiadaczem AR 159, miałem problem z radiem, wołało master code. Chciałem być cool i nagrałem aktualke na płytę, wsadziłem do radia, nie zdążyłem żadnego kodu wpisać i flasher się uruchomił. Radio raz zgasło po czym się uruchomiło i zaraz zgasło znowu i koniec ;) Uruchamiam drugi raz i za każdym razem ten sam motyw.No i płyta nie da się wyciągnąć...... Stad moje pytanie, czy da się to jeszcze odkręcić i czy zaraz po odpaleniu wpisać ten kod > 3-4-5-6-9 i jeszcze moje pytanie czy guziki od lewej odpowiadają tym cyferkom 1 guzik to jeden, drugi to 2 itp????
Z góry dziękuje za odpowiedz
PS. Wiem ze parę postów wcześniej ktoś pisał, ze miał tak samo. Pisałem do tego kolegi PW, ale ostatnie logowanie miał w marcu, wiec nie spodziewam się, ze w najbliższym czasie mi odpowie :)
Załącznik 247112
Próbuj wklepywać jak się uruchamia :)
Dziękuje za odpowiedz. Czyli na chłopski rozum zaczynać od "audio" i później sekwencja cyferek?
Jutro spróbuje, bo dziś po meczu naszych orłów jakoś już nie mam ochoty iść do garażu :P
Leć tylko cyframi ;)
Wszystko działa, Dziękuje dobry człowieku :)
I master code też zniknął bez śladu, o co głownie mi chodziło ;)
POMOCY!!! Witam wszystkich. Mam w mojej alfie wielki problem z navi. Probowalem zaktualizowac soft do 12.3 i klapa. Wlozylem cd do navi etc. W czasie jak sie pojawil flasch probowalem wbic ten kod 3456 i 9 i nic. Radio nie mrugnelo 2x. Flasch doszedl do punktu czyszczenia kopi zapasowej i stanelo. Pojawil sie komunikat ze nie moze skopiowac danych i wysunelo plytke. Teraz nic nie chodzi. jak sie wlaczy to jest tylko czarny ekran i slychac naped cd jak by chcial plyte zassac. Co robic??? Czy mozna jakos powrucic do starego softu???