Oj faktycznie :D sorry, za robienie zamętu, problem w tym że zdjecia mają 3,5gb :D i nie ma jak tego na jakis serwer wrzucić, trzeba będzie zmniejszyć, albo zrobić the best of, których i tak jest ze 40 :D
Printable View
Bez skojarzeń ;) czy aż takiej zielonej było i będzie dużo to nie wiem ;) ale pod namioty jest wystarczająco :D
A czy ktoś wie jak się skończyła przykra przygoda kolegi z Tomaszowa? Rozszczelniona chłodnica... Kolego, dojechałeś szczęśliwie do domu?
Swoją drogą - nie wiem na ile to kwestia jakości wykonania samych chłodnic na pierwszy montaż, a jakość płynu chłodniczego - Siena jak w moim opisie - 14 lat, chłodnica stan dobry, brak oznak gnicia, jest trochę przyozdobiona zanieczyszczeniami to fakt - ale przez 14 lat lane tylko Paraflu. Czyżby jednak większa cena była podyktowana lepszym składem chemicznym cieczy roboczej?
Narazie Borki odpadają bo w grudniu się paliło i szystko jest w remoncie ale myślałem o Sulejowie.
---------- Post added at 07:21 ---------- Previous post was at 07:16 ----------
Byłem z kolegą po wode destylowaną. Jak wlaliśmy na lotnisku i odpalił to się nie lało. Miał jechać prosto do domu. Jak narazie nie dzwonił to chyba dojechał ;). W poniedziałek będzie dzwonił bo mam się dowiedzieć o chłodnice dla jego Alfy.
No i ja potwierdzam, że było rewelacyjnie. Dziękuję Amigasowi za odebranie nas z przedmiścia Łodzi i doprowadzenie do punktu spotkania oraz kolegom z 155 za to, że nie byłem sam:) Amoook już się z tobą nie ścigam bo z tym kołem to przesadziłeś :P
No i wielkie podziękowania dla sikora i michałaRTK za wyprowadzenie mnie na drogę do domu.