Właśnie dlatego wcześniej pytałem bo nie chciałem kolejnego bubla ,ale nie doczekałem się odpowiedzi.
Myślę,że najwyższy czas zmienić wykonawce.
Printable View
Witam koledzy. Mam do sprzedania nowiutki komplecik z ostatniej tury, nigdy nie używany (sprzedałem auto). Kolor grafitowy (szary) + czerwona nić, oczywiście stopery wszystko jak w zestawie. Cena taka sama jak podczas zapisów ostatniej tury. Jak coś to pw.
Po 1 praniu stwierdziłem, że nie mam już nic do stracenia i wyprałem dywaniki w 60 stopniach.
Dywaniki w praniu się ładnie skurczyły i dopiero teraz pasują tak jak powinny pasować od samego początku.
W oryginalnym dywaniku kierowcy mam taki klips w podłodze i dywaniku, wtedy nie lata. Czy w tym jest chociaż dziura. Bo ten plastik idzie przełożyć.
w naszych dywanikach jest montowana para stoperów w dywaniku kierowcy i druga para u pasażera. W sumie 4 stopery wraz z wkrętami ale nie pasują one do oryginalnych stoperów montowanych w Alfach, trzeba montować cały komplet który jest dostarczony wraz z naszymi dywanikami
Witam!!! Czy planowana jest kolejna tura zapisów na dywaniki(wiosna juz blisko) i czy byłaby szansa zeby stopery były również w dywanikach na tył??? Pozdrawiam!!!
na razie nie planujemy kolejne tury, myślę że to gdzieś koło maja najwcześniej
Ten napis bym jeszcze przeżył. Ale tak szybko się przecierają? Ja zastanawiam się nad zamówieniem, bo fabryczny się przetarł od kierowcy ale po 8 latach.
Janawet nie musiałem ich prać,wystarczył rostopiony śnieg z butów i napis u pasażera poszedł w piz...u! Podlega to reklamacji i w jaki sposób bo nawet nie dostałem rachunku za dywaniki?