Malowałem u lakiernika. Zawiozłem mu zdemontowane elementy i on dobrał kolor i prysnął całość. Tak najłatwiej, za lakier zapłaciłem 15zł.
Printable View
U mnie jest taki ciemniejszy srebrny. Fotki takie sobie, ale kolor jest praktycznie identyczny z tym na kierownicy i listwach.
Załącznik 189999Załącznik 190000
co myslicie o polerce konsoli i listw? mam obecnie wersje "prążkowaną" i nie wyglada to zbyt atrakcyjnie ...zdjalem narazie ten element wokol lewarka od biegow i na szlifierce pozbylem sie tych prążków. Myslalem przed tym zabiegiem ze to element plastikowy ale okazalo sie aluminium. Mam teraz dylemat czy zrobić to na pełną polerkę czy moze szczotkowane aluminium? Szczotkowane aluminium widzialem, ale 159 w polerce jeszcze nie widzialem. będzie to pasowac? ma ktos moze zjecie jak to wyglada w polerce?
Oklejał ktoś może panel w okolicach Trójmiasta? Interesuję mnie folia, a sam się nie podejmę tego wyzwania.
Wiem, że firma aplikatorzy z gdyni robili coś takiego już w 159, ale wołają za to 800zł...wydaję mi się, że trochę dużo.
Podejmij się sam, nic trudnego to nie jest. Kup dobrą folię, a reszta robi się sama praktycznie. A zaoszczędzoną kasę sprzeniewierz gdzie indziej.:D Folia 3M typu Wrapfilm 1080, o wymiarach 100x152 cm kosztuje mniej więcej 150 złotych.A robota nie jest warta więcej niż 100. Chyba że z demontażem to jeszcze z 50 złotych można doliczyć. Moim zdaniem oczywiście.