A tą wadą jest bezawaryjność :P
Printable View
Ciiichooo! Nie wywołuj wilka....
Nie były sprzedawane w PL te wersje.
Tylko czy w czymś to przeszkadza?
Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka
Tak. Sugeruje zawsze 95KM bo jeśli ktoś definitywnie ne chce turbo/bo przy okazji uważam że do MiTo tylko turbo/ to ta wersja jest najbardziej optymalna. W PL nie sprzedawali ale jako że wątek ma się zakupu UŻYWANYCH mito to moje sugestie jak najbardziej tu pasują. [emoji6]
Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka
A jaki sens jest proponować silnik 95KM skoro 78-konny to ten sam silnik?
Chociażby dlatego, że jest po prostu dynamiczniejszy.
Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka
Bo 78 KM do tego auta to pomyłka, pali jak smok i nie jedzie.
Nadal nie rozumiem dlaczego proponujecie silnik 95KM!?
1. Silnik ten był dostępny na niektórych rynkach przez kilkanaście miesięcy. W 2010 roku został zastąpiony przez MA 105KM. Samochodów z tym silnikiem jest w Polsce jakiś promil.
2. Wątpię abyście jeździli Mito z tym silnikiem. Różnica między 78KM a 95KM pojawia się powyżej 5000 obr/min. Więc nie ma znaczenia.
Jeden i drugi silnik jest za słaby i nie pasuje do charakteru tego auta.
Świetni z Was doradcy.
Mylisz się, oglądałem takowych kilka w Polsce i nie były to wszystkie dostępne na Allegro czy Otomoto.
Jeździłem, a nawet mam MiTo z tym silnikiem (oznaczenie 199A6000). Jeździłem również wersją 78KM i różnice są większe niż Ci się wydaje, i wskazują na to dane w instrukcji.
Co kto lubi. Imho zdecydowanie bardziej do charakteru tego samochodu nie pasuje Diesel, którego również rozważałem i po jeździe szybko wykreśliłem z listy zainteresowania.
Nie mierz wszystkich swoją miarą ;)