Może i nie trudno, ale nie każdy może mieć sprawną Alfę albo w ogóle jej chwilowo nie mieć ;)
nawet organizator przyjedża golfem II :)
jeszcze jedna prywatna wycieczka w strone organizatora i bedzie karny jeżyk. Organizator jeździ Polo 6r !
ty organizator nie pisz mi tutaj takim rażącym jaskrawym kolorem bo to mozna pod zastraszanie podciągnąć :P
a wogole jak chcesz pisac w moich postach to moze nick zmienimy na "magar" i bedziemy sobie postowac??
Moje bydle już prawie zarejestrowane, zostało doraźnie naprawić poduszkę skrzyni (kasa, kasa) i będzie można upalać. Nie chce mi się przegrzebywać przez 54 strony tematu, ale będzie jakiś podział na klasy? I jeszcze jedna sprawa - na superoesach na kieleckim torze zazwyczaj (zawsze?) jest ekipa nagrywająca przejazdy, u nas też tak będzie?
A ty jesteś w ogole na liscie ? ;)
Klasy będą zajmie się tym krusz z moja pomocą. Wszelkie sugestie mile widziane.
Co do ekipy nagrywającej - po pierwsze my nie jedziemy w superoesie. Mamy więcej bo do dyspozycji instruktorów aby nie było to własnie bezmyśle upalanie. Niemniej SJS obiecał że będzie profesjonalny fotograf z jak to nazwano "długą lufą"
- - - Updated - - -
jak nie będzie to im spalimy plastilambo :P
:) nie proponuję koledze z Volvo...po za tym byłby wstyd jakby nas objechał :)
Te Volvo to objedzie nas wszystkich razem wziętych;) i będzie się śmiało z naszych jazd,a twoje klepiące V6 to ma szansę z naszymi zajechanymi TS-ami 16V:D ha,ha,ha...
Artas podejrzewam, że TS'y będą w innej kategorii niż V6 ;), uwierz mi, że to Volvo to by nas pozamiatało, ale to już bliżej mu do kategorii profi niż do amatorskiego upalania.
Dla ciekawych auta poniżej link z przejazdu w CA w Kielcach
https://www.youtube.com/watch?featur...8hsRXTOs#at=12
Już się nie mogę doczekać toru !!! :)
BTW. co z tymi kaskami?
Odnośnie kasków było kiedyś info, że niepotrzebne.