Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 166 RLE z mocno odstającym z tłumikiem :P widzianej pod realem koło 16:30 (od strony Drive Thru)
Printable View
Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 166 RLE z mocno odstającym z tłumikiem :P widzianej pod realem koło 16:30 (od strony Drive Thru)
pozdrowienia dla kierowcy granatowej alfy 159 sw z ramkami klubowymi widzianego wczoraj na światłach koło mercedesa okolo 18:30 +/- :)
Mógłbym to być ja, ale nie byłem :P
weloo To ja byłem :D
Szukam jakiś końcówek wydechu zzeby tam wspawać takich podwójnych jak z V6-ek
Bo tu jakiś idiota tą końcówkę odwrotnie przyspawał :D
Pozdrowienia dla Kolegi spotkanego dziś około 15:30 na Ofiar Katynia :) Żeby pomrugać musiałam od samego skrzyżowania ciągnąć się koło za kołem, ale w efekcie - SUKCES! ;)
No jechaliśmy ociężale z Cleopatry po obiedzie i dopiero zauważyliśmy Ciebie jadąc pod górkę na Obrońców Poczty :) pozdrawiamy :)
pozdro również dla kierowcy czarnej 159 SW RZE*** na ramkach, widzianego o 16 na Moniuszki, ale nie przyuważyłem kto to :)
Nie czarnej, tylko granatowej, widzialem Cie przyczajonego w samochodzie ;)
Również pozdrawiam :)
pozdro dla wiśniowej 156 na ramkach w Puławach dziś koło 18:30 :) wyprzedziłem Cie na tej 3pasmówce (z fotoradarem na końcu) załadowaną 146 na WR :)
Pozdro dla kierowniczki czarnej 159sw widzianej dzisiaj na Kościuszki w Biłgoraju przed 9:00 tablica DW dalej nie zapamiętałem :)
Interside nie ciebie widziałem wczoraj albo w czwartek w Krasnystawie na Lwowskiej??
Pozdrowienia dla kierownika AR 156 RZ1256G widzianej dzisiaj koło 21:00 na obwodnicy koło reala :)
Widziana Srebrna 166 2.4 dzisiaj w Nowosielcach :) Dzieki za dobrą jazdę, musiałem zjechać :/
pozdrowienia dla srebrnej 166 rej LBL lub LBI, widzianej w sobotę około godziny 14.30 pod Galerią Rzeszów :)
Pozdrowienia dla Korzenia widzianego dzisiaj ok. 15 30 na obwodnicy Sędziszowa Małopolskiego:D PS. Ty zyjesz jeszcze heheh:P
Pozdrowienia dla właściciela ciemno-szarej 156 sedan, która ok 18 30 ustawiła się koło mojej na parkingu pod tesco w Rzeszowie - ramek nie miała, ale postój chyba celowo obok mojej, bo parkin prawie cały wolny, a jednak stanął koło mnie:P
Też tak czasem robię ;)
Pozdro dla kolegi Wicio widziałem dziś rano jego Alfę jak jechałem do pracy.
No to przecież na tor się zapisałem to i na zlot jadę a miejsce się zawsze dla mnie znajdzie. jeszcze nie wnikałem w temat zlotu ale natychmiast zbadam temat.
dzisiaj rano SCHNNAZZI w biłgoraju oraz pozdrowionka dla srebrnej 156 LUB bodajze widzianej w zwierzyncu /odmachane/
Czerwone Mito upolowane dzisiaj o 16 pod Grafficą. pozdrawiam!
Dzisiaj jakiś wyjątkowy wysyp Alfaholików, to miłe, bo to cudownie zacząć dobrze tydzień!
Dziękuję i nawzajem, upolowałeś mnie "na rogu" :P. Widziałam, jak odjeżdżasz w stronę straży, szłam przez chwilę za Twoją RK..., ale byłeś szybszy :)
Pozdrawiam również Weloo, spotkanego dziś skoro świt na Jagiellońskiej i kierowcę 159-ki, który stał za mną na Osiedlu Kmity (przyznaję, że wyjątkowo późno zauważyłam) oraz wszystkich, których tym razem nie dostrzegłam :).
tylko ja mam pecha, że nikogo nie mogę spotkać :( cały tamten tydzień wielokrotnie przemierzałem rzeszowskie ulice i nic :(
Generalnie to jest jakiś "wysyp" Alf w Rzeszowie. Natomiast nie widzę klubowych ramek. Mam okno (w pracy) z widokiem na rondo JP II i dzisiaj to już z 15 samochodów widziałem 156, 166, 147, wczoraj nawet GTV widziałem :)
Pozdrowienia dla kierownika 166 czarnej na ramkach widzianej wczoraj w Sanoku na Olchowcach około godziny 15:50. Stała na światłach przed mostem. Ja pomykałem firmowym peugeotem.
Pozdro dla kierowców granatowej 166 RZ upolowanej przed Kolbuszową i czarnej 159 RZ widzianej w samej Kolbuszowej przed 16. Machałem ale reakcji brak.
pozdrawiam wlasciciela srebrnej 166 mijanej po 9 na podwisloczu
oraz wlasciciela ciemnej 156 z indywidualnymi tablicami mijanego przed chwila na niepodleglosci ktory odwzajemnil pozdrowienie