Tak też myślałam :) Może pojawie się w najbliższą środę .
Printable View
Tak też myślałam :) Może pojawie się w najbliższą środę .
kurcze akurat Spoty wypadają w te Środy które są mecze i ja jestem na Reymonta:(
Wybiera się ktoś w tą środę?
w tą środę spota teoretycznie nie ma, ale zawsze można to zmienić :)
czyli w ta ktora bedzie teraz jest? :>
17.08.2011 (środa) CH Krokus ogłaszam spota godzina 19:00
dawno się nie widzieliśmy a więc zapraszam chętnych z krk oraz okolic bliższych i dalszych :)
Gites, dobrze się składa, akurat przed wyjazdem wpadne na cykliczne :D
Edit1: he, jakieś nowe emoty dają. :) :D :/ 8) :P
Edit2: Prawie ;)
Ja też się pewno pojawię.
Ja też postaram się być .
Jako że wrociłem ze zlotu w Biłgo cały i zdrowy ( choć cięzko czasem było :) ) jak nic nie wypadnie powinienem sie pojawić....
Jak mi nic nie wyskoczy - będę :)
Niestety musiałem wypier...lić nasz składkowy mega-grill :rolleyes: Po ostatniej bibie pod blokiem i spontanicznym grillu o 23, koledzy zagasili go po harcersku - uryną, więc chyba by nie było z niego pożytku - kiełbasy były by za słone ;)
ponieważ mam wolne też pewnie się pojawię
no to moze i ja wpadne:)
Jestem nowy, wiec jak mi nic nie wypadnie to wpadne z wielka checia.:D:D
w takim układzie jak pogoda dopisze i nie będzie napierd***o żabami jak to ostatnim czasem można dość często zauważyć może zrobimy grila. Spotkajmy się o 19:00 na parkingu CH Krokus ul.Bora-Komorowskiego i niech ktoś weźmie urządzenie zwane grillem a na resztę zrobimy zrzutę. :P
A, będę miał kable jak ktoś by chciał pokasować błędy.
Czyli rozumiem że spotykamy się na 1 piętrze parkingu ?
na zewnątrz. Ładna pogoda to nie musimy stać pod dachem :)
No to i ja nie przepuszcze takiej okazji :D
A o której sie spotykacie? BO może też bym wpadł tylko mecz dzisiaj jest :P
Dzięki za spota, jak zwykle było w pytę. Mam nadzieję że nie odstraszyliśmy "nowicjuszy" naszym chorym poczuciem humoru ;)
Ja również dziękuję:
- "starej" grupie z grodu Kraka, która dopisała i przybyła liczniej niż ostatnio się to zdarzało
- "nowicjuszom" <--- przyjedźcie na kolejne nasze poczucie humoru nie jest groźne. Pierwsze razy są zawsze najgorsze :P
- Adayenie za zabranie grilla przed duże G
- i Rydzowi i Socikowi bo mieli najdalej a im się chciało ;)
A proszę bardzo. 'IM sorry" ze tak zwiałam szybko :D
a no dzieki wszystkim za wczoraj:) i za alfaholickiego hot doga na droge;p
Sorrki ze nie udalo mi sie dotrzeć. Nie bylo szans.
Do zobaczenia za 4 tygodnie.
P
a my wpadliśmy się przywitać o 20:30 ale już nikogo nie było :(
a to klops
nie klops tylko kiełbaska :P
kiedy następny spot?? bo ja bym chciała przyjechać :) na gryla i kiełbaskę (nie z nyski) :P
Napewno bedze sie pojawial na spotach jak tylko dam rade. :D
będzie ktoś dziś ?????
Dark, następny chyba za tydzien :)
czy na lotnisko da sie wjechac?
podobno mieli zamknąć teren...
może uda mi sie podjechac następnym razem...
spotykamy się na ul.Bora-Komorowskiego na parkingu CH Krokus za niecały tydzień tj. 31.08.2011r (środa)
BTW lotnisko było zamknięte w związku z imprezą "Cola Festyn" jak co roku zresztą :P
ale po drugiej stronie ul. Stella-Sawickiego też jest lotnisko i jest otwarte - szczególnie dla komarów ;)
Witam jestem w Krk na gościnnych występach do poniedziałku jak robicie jakis spocik to chętnie bym wpadł
a ja znow pracuje do 22 w robocie :/ chyba ze ktos chce odwiedzic wroga publicznego TP S.A na rakowickiej to zapraszam na parking :P
kurcze widze, że troche mnie ominelo :P na nastepnym spocie oczywiscie sie pojawie :)