Załącznik 121448Załącznik 121449Załącznik 121450spocik 2014
- - - Updated - - -
do mnie 1.9tdi bora przysiadła
Printable View
Załącznik 121448Załącznik 121449Załącznik 121450spocik 2014
- - - Updated - - -
do mnie 1.9tdi bora przysiadła
Zaraz któras fotka na motokiller wyladuje :)
- - - Updated - - -
http://motokiller.pl/154205
Panowie dzięki za spotkanie, bo ja to nowy jestem ;) Ja podrasuję trochę zdjęcia i też wrzucę ale pewnie dopiero judo mi się to uda.
Oby częściej Panowie i jeszcze więcej żeby Nas wpadało ;)
ja zawsze jestem na tak
- - - Updated - - -
a z tymi naklejkami trzeba ogarnąć sprawę
Panowie fotka na MK juz jest :D chyba dobrą wybrałem? (link w poscie wyzej)
fota dobra
Dzięki za dziś, oby częściej :P
Kurde, na nastepnym spocie musze zrobic swojej sesje "w galopie" :D
Dzięki Panowie za spotkanie, następnym razem postaram się zgarnąć kogoś więcej z Sierpca.
No fajnie by bylo jakby nas jeszcze więcej sie zjeżdżało :D
Następnym razem ja też postaram się stawić :)
Piotrek, tylko teraz szersze opony załóż, co byś mógł ze swiateł ruszyc ;)
Ale dziś wieczorem, ktoś ładnie się wlepił świeżo zarejestrowaną betą trójką w latarnię na skrzyżowaniu Bielska - Tysiąclecia :D
Debili nie trzeba tępic, sami sie pozabijają...
Kambizes musisz dać mi więcej wizytówek ;) ta co mi wczoraj dałeś położyłem sobie dziś w pracy na biurku i koleś do mnie doszedł sprawdzałem mu części a on do mnie mogę wizytówkę ? :) bo muszę coś wyprać ;) a ja proszę bardzo i polecam ;)
A taka była ładna, a taka amerykanska i zaje...li ;)
Robercik Twój teks był wczoraj był dobry "jebać biede" hahahahahahhahahaha :D rozjebałeś mi konstrukcje :D
No co? pol nocy nie spalem :P a jak sie nie spi to pozniej sie pi...oli głupoty :D
Sebaaaaaa dzięki za polecenie! :) skoro takie chodliwe te moje wizytówki to na pewno Ci podrzucę jeszcze trochę, no a klubowicze oczywiście mają spory rabat, tylko nie chce tu za dużo prywaty uprawiać ;) w końcu to forum AR a nie dywanikowe ;)
Następnym razem będę i ja obowiązkowo ;)
Kambizes, jesli masz nam cos interesujacego do przekazania to mozesz zawsze na pw wysłać ;)
No racja ;) będę pamiętał
Ej Krystian, to nie za Tobą jechałem w niedziele wieczorem krajową 10-tką w strone drobina?
kambizes - ja też bym jeszcze wziął kilka wizytówek od Ciebie... jest popyt ;)
robert - apropo debili... http://motoryzacja.interia.pl/hity_d...-ponad,1993904
ja dziś chyba się mijałem ze sebaa lub rdk koło straży
Lichy, nie moge otworzyc linku, ale jesli chodzi o krajową 7-ke to pewnie mowisz o białym mesku ?
Dokładnie o nim mówię... w sumie szkoda meśka, można by go sprzedać i kupić jakąś ładną Alfę.. albo dwie :D
a koleś... po prostu brak słów :P
Goscia powinni zgarnąc na te 3 lata ktore mu grożą i prawko zabrac dozywotnio, tym bardziej, ze to nie jest jego pierwszy raz... A meska na plac i ja juz wiedzialbym co z nim zrobic :D
historia się pewnie skończy tak, że...
1. prawko zabiorą mu na kilka lat
2. siedzieć nie pójdzie, czy tak, czy tak.. dostanie pewnie zawiasy i będzie sobie jeździł bez prawka
3. aaa merc... trochę szpachli i pójdzie jako nówka od Niemca co do kościoła jeździł i pod kocem trzymał ;)
A Niemiec płakał jak sprzedawał ;)
Pewnie tak bedzie, no chyba, ze prawko zabiorą tylko na rok i moze do tego wszystkiego dostanie ze 3 kola grzywny...
a ciekawe czy znajdą tego kolesia z Łodzi, co betą uciekał :P
Nastepny dobroczynca :)
- - - Updated - - -
A wiecie co mnie rozwala najbardziej we włascicielach bmw?(moze nie wszystkich ale w wiekszosci)
Dawaj co?
To, ze majac pod maska 1.8 is(140 km) w budzie e36(lub cos o podobnym potencjale) mysla, ze sa panami dróg i mi sierdzielą, a potem zjezdzaja za mna na stacje benzynowa i zadają te magiczne pytanie :D ( JAK ??)
:)))))
Mina tych ludzi jest po prostu bezcenna :D a jutro chyba zarzuce letnie laczki :)