Jeszcze dziś pozdrowienia dla czarnej 156 SW z ramkami i rejestracjami SL, która spotkałem dziś po 13 na parkingu Platana. Kolega nie był chętny do machania, bo się pewnie krępował przed pasażerką :D
Printable View
Jeszcze dziś pozdrowienia dla czarnej 156 SW z ramkami i rejestracjami SL, która spotkałem dziś po 13 na parkingu Platana. Kolega nie był chętny do machania, bo się pewnie krępował przed pasażerką :D
pozdrowienia dla alf spotkanych dzis na trasie pszczyna-czeladz-pszczyna
niestety nikt nieodmachal ani nieodmrugal
pozdr. dla wszystkich alf spotkanych na trasie tychy-żywiec na machanie i mruganie nikt nie odpowiedział skaram was następnym razem heee:P
Pozdrowienia dla białej Giulietty widzianej dziś pół godziny temu przy wyjeździe z Krakowa. Pięknie wyglądają tylne światła:girl_wacko:
A ja pozdrawiam kierowcę 166tki STxxxx widzianego wieczorem w Chrzanowie, do tego było jeszcze kilka 147 i 156 ale nie zapamiętałem rejestracji..
Chciałbym serdecznie podziekować kierownikowi czerwonej 145tki za zholowanie mojej czarnej strzały po awarii chłodnicy (pękła :( ) mam nadzieje, że czyta to forum :)
P.s jestem na kupnie chłodnicy do 145 2.0 qv.
Pozdrawiam kierowniczkę czarnej 145-tki ST..... której pomachałem dzisiaj pod halami targowymi w Tychach ale kierowniczka chyba nie wiedziała o co chodzi :)
Pozdrowienia do srebrnej 145 z logiem alfaholickow na tylnej szybie która dzisiaj mnie mijała w SCC :)
Pozdrowienia dla Alfy 156 stojącej pod kauflandem na klubowych ramkach ok.17 (kiedyś chba auto scubiego) oraz zaraz zachwile widziany kierownik koło hotelu w 156 sw jasny niebieski metalik pomachane ale kierownik raczej oglądał swoją drugom połowe i nie widział.
Dzis podroz do Poznania moja pieknoscia :) bede machal mrogal wszystkim :) odmachac prosze :D :P
Ja pozdrawiam wszystkich Kierowników i Kierowniczki widzianych wczoraj w drodze KRK-Zakopane i Zakopane-KRK
Pozdrawiam kierownika Alfy GT widzianego dzisiaj na na alei Bielskiej w Tychach :)
Znowu dziś widziałem białą Julkę i Krakowie na Wielickiej, przyznać się kto to:D
dzięki kolego . chyba chodzi o mnie - skręcałem do piekarni. musiałem nie zauważyć.
Pozdrawiam wszystkich kierowcow Belli w Kierunku Poznania i nie tylko :) i Alfe 166 z ktora jechalem spowrotem w strone Katowic :) na Niemieckich blacha.
Pozdrowienia dla kierowników, którzy jechali w piątek z Katowic w kierunku Wrocławia (A4) i w niedzielę (droga powrotna) :)
pozdro również dla Ukraińca w 147 na A4 (za Wrocławiem), który odmachał jednak nie był chętny na chwilę "szybszej jazdy" :)
Pozdrawiam wszystkich których widziałem i tych których nie widziałem też...
Coś dziwnego dzieje się z tym tematem...
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 75 Numerata na klubowych ramkach widzianej dziś na Lea ok. 17. Pierwsza 75 na chodzie, która widziałem (poza moją :P). Dojechałem do Ciebie w korku, machałem, migałem światłami, wchodziłem na obroty (byłem tak zaaferowany, że z tego wszystkiego zapomniałem o klaksonie) ale niestety nie dopatrzyłem się żadnego odzewu. Z tego co wiem, to chyba ta 75 Numerata, która ostatnio zmieniła właściciela...
Faktycznie, przecież z 80% Komorowic pracuje w Fiacie :D. Może w końcu pogadamy na piątkowym spocie (o ile coś mi znowu nie wyskoczy)
Pozdrawiam wszystkie Belle widziane podczas wyjazdu na północ naszego kraju i z powrotem w ten weekend. Niestety było ich co kot napłakał, a w dodatku żadna nie odwzajemniła pozdrowień :(. Widać tradycja trwa tylko na południu.
Niestety nie będzie mnie na najbliższym spocie, ponieważ mam w tym tygodniu II zmiany:mad:
Coś w tym jest ;) bo jednak w tych "trampach" to mieści się troszkę ludzi;)
A teraz czas na pozdrowienia:
Pozdrawiam kierownika czerwonej 146 widzianego dzisiaj na trasie Bielsko-Kraków w miejscowości Zator, który nagle złapał na manetkę od świateł kiedy mu pomrugałem długimi...chyba Pan nie był wtajemniczony;) i oczywiście pozdrawiam kierownika błękitnej 147 na blachach EPA widzianego dzisiaj na A4 na trasie Kraków-Katowice... oczywiście Pan wiedział o co chodzi :)
Acha, zmiana "A". Szkoda, miłej pracy, ja mam pierwszą
pozdrawiam wszystkie alfy napotkane w gliwicach i na tracie gliwice-rybnik-jastrzębie :)
pozdr. dla 159 czarnej sedan ;) jechaliśmy razem od Giszowca w niedziele;) :)
pozdrowienia dla srebrnej 166, która stoi w tej chwili przy dworcu PKP w Gliwicach i mam na nią widok z okna w pracy :)
Tablic nie widzę, bo mi krzak zasłania ;)
Kto z forumowiczów wywołał mnie dziś na CB (Giszowiec ok 8 rano) i pozdrowił? Bardzo to było miłe!:) Swoją drogą, masz dobre oko, skoro poznałeś, że autko z forum, bo nie mam klubowych ramek:)
Z początku byłam trochę zaskoczona, nie widziałam przecież żadnej alfy ... na szczęście powiedziałeś, że jedziesz busem, bo do teraz bym się zastanawiała jak mogłam przeoczyć AR:D
Jeszcze raz pozdrawiam!:)
Pozdrawiam miłą blondyneczkę (chyba) w czarnej alfie 156 sw ze srebrnymi ramkami. Jechałem za Tobą, przecinaliśmy aleje w Krakowie, około 15.20. Pani nieśmiało zamachała. Odmachane, mrugnięte. CO to za imię było na szaliczku , na tylnej szybie, włoskie jakieś. Za diabła sobie nie przypomnę:P)
pozdrawiam kierownika czerwonej 156 nr rej. SL **** spotkanego po 17 w pszczynie:) moze ktos z forum. POMACHANE ODMACHANE:)
Pozdrawiam zepsutą srebrną Alfę 156 rej. SBL kisnącą z trójkątem dziś niemal pod samym Turynem w Tychach - co się stało?
Pozdrowienia dla R.Y.D.Z.A, którego alfa nawet rano we mgle wyróżniała się z tłumu samochodów na parkingu FAP. P.S. Coś Was dużo jechało w tym aucie? :-)
OMG, trzeba zacząć robić zloty na Turyńskiej ;)