Przesyłka przeraża :P może dogadam się z kimś i zamówimy większą ilość :)
Printable View
Nie ma żadnego problemu.A jeśli nikogo nie znasz to najwyższy czas poznać....Na pewno jak zwykle ktoś nie dojedzie a ktoś inny zaglądnie w ostatniej chwili.Organizatorów właściwie nie ma.pozwoliłem sobie w imieniu nas wszystkich porozmawiac z kierownikiem Magyara i poinformować o naszych planach by przygotował nam miejsce na końcu sali i ustalić termin.Pozdrawiam Tomasz
Dobra to widzimy się pod Unimetem
Witam!Pozwoliłem sobie zadzwonić dzisiaj do Magyara i potwierdzić termin naszego spotkania i orientacyjną ilośc osób.Miła Pani była doskonale zorientowana i potwierdziła że na nas będą czekać.Oczywiście nie zamykamy listy i każdy może nawet w ostatniej chwili dojechać bez wcześniejszego zapisywania się.Na poczatku stycznia zadzwonie powtórnie aby wszystko na nas czekało jak w latach ubiegłych......i żeby placków węgierskich nie zabrakło!Przypominam że każdy zamawia to na co ma ochotę i każdy płaci za siebie.Pozdrawiam i życzę wszystkim szampańskiej zabawy Sylwestrowej.Motodoktor
Reggi przyjechalbys po mnie pod redute?ja nie wiem gdzie ten unimet. Czekalbym o 20:50
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Ja podjadę po ciebie tylko się nie spóźnij :)Cytat:
Reggi przyjechalbys po mnie pod redute?ja nie wiem gdzie ten unimet. Czekalbym o 20:50
To 21 na unimecie na Okulickiego ;)
Dziś jakiś spocik? :-D
Buchaj 21 pod unimetem na okulickiego lub 20:50 reduta.
Marku dzieki bede czekac.
Ja nie wpadnę bo przygotowania na sylwka mnie dopadły jak coś to 4 stycznia się widzimy udanego wieczoru chłopaki :-)
Spoko ok
Aaa to dlatego jechaliscie w kolumnie 5 alf. A ja wracalem z pracy. Ale dobrze sie przegoniliscie :) calego Witosa
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
Dzięki za spontanicznego spota. Niedawno wróciłem musiałem malutką trochę przegonić na zimnie :) Pozdrowienia dla wszystkich obecnych i nieobecnych oraz szczęśliwego nowego roku życzę dla wszystkich
Ps: dzięki Reggie za pomoc :)
Ja ja jak zobaczylem was to redukcja i podjazd by komus kiwnac hehe. Jeszcze dzis w rudnej malej na wyjezdzie z dhlu mojej kobiecie ktos machal na kolbuszowskich rejstracjach z srebrnej alfy 156 przyznac sie bez bicia ;) . Tylko ze nasza czarna 147 jest oramkowana i zaczepka poszla ;).
Holować to można twoją 159 - 120 konną:D:P. Akumulator padł i trzeba było prąduCytat:
Marek co sie stalo, trzebabylo holowac:D??
wypraszam sobie ale ja mam 136 KM ale silnik ten sam co 150 tylko obnizona moc w Belgii
No zacna wyprawa była:)Dzięki za spotkanko
PS. kumpel z meganki jednak dostał tylko od milicji upomnienie :D
To nie dawaj głupich pytań ;). Swoją drogą kiedyś mówiłeś że 120 km ale może coś mi się pomyliło :) Pozdro szczęśliwego nowego roku, zdrowego dzidka i wszystkiego najCytat:
wypraszam sobie ale ja mam 136 KM ale silnik ten sam co 150 tylko obniżona moc w Belgii
W kwestii formalnej - rezerwacja w Magyar'ze będzie na nazwisko / firmę / forum ? Pytam, ponieważ ja i kilka osób przyjedziemy prosto do Magyar'u i żebym nie musiał czekać pod drzwiami... ;)
Obsługa Magyara ma być przygotowana a miejsce dla nas zarezerwowane.Można wbijać śmiało a na barze powiedzieć że przyjechaliście na spotkanie Alfaholików.Jako osoba do kontaktu podany jest mój numer 602 66 3112 Tomasz.Pozdrawiam.Prawdopodobnie będziemy mieć wydzielone miejsce na końcu sali.
placki to sie piecze,a nie w Tesco kupuje :D
Siemanko !! A czy ktos bedzie miał cos przeciw jeśli jak sie uda pojawiłbym sie z lubelskiego? Wogole to wszystkiego dobrego w Nowym Roku
No jasne, że nie! NIe ważne czym, nie ważne skąd. Liczy się obecność, jeśli tylko możesz to wpadaj!
ok na 90 % bedziemy z zona. Poprosze jakis namiar i godz gdzie moge podjechac
pisali juz chlopaki. Praktiker kolo Politechniki RZ chyba ul.Podkarpacka. Przegladnij kilka stron wstecz
Witam obecność na niedziele zgłaszam 100% :)
Spotkanie ; parking pod Praktiker w Rzeszowie ul.Podkarpacka 04.01.2015 godz.17.00 a następnie przejazd ok.10-15km do zajazdu Magyar-wylot Podkarpacką w stronę Boguchwała,Sanok,Krosno,Miejsce Piastowe czy Barwinek.Tam obiadokolacja(każdy zamawia to na co ma ochotę i sażdy płaci za siebie).W trakcie obżarstwa pogaduszki jak zwykle o tym że Alfy są najlepsze i że wcale się nie psują,wspólne foto i do domów......
1.Krzysiekkurak
2. Motodoktor
3. weloo + 1
4. Guciu-b
5. Miki 1567
6. Reggie4ever + 1
7. Krzyśko + 1
8. Betonowy + 1
9. Buhaj250 + 1
10. Silvador + 1
11. LukeMazur
12. Dominik1992
13. Cichy89 (50/50)
14. Barti (75%)
15. kierownik
16. Dzieciak + 1
17. Rafal727 + 1
18. MarekR +1
19. R0bs0n (70/30)
20. Hundzflot7 (+1?)
21. Mekka27 +1 (jak % pozwolą)
22. Moyset +1
23. Falo +1
24. piotrek_inf +2
25. pati0695
26.stunt_rider+1
27.MAŁY80
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/podk...#ixzz3Nee7p738
Witam i Pozdrawiam!!!!
Piszę się na spotkanie w podanym terminie.
Jeśli wszyscy zapisani się zjawią to pobijemy rekord uczestników z 2013 r., na jednym foto z naszymi Bellami się nie zmieścimy ;)
Witam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!! :)
Kurcze też chętnie zjawilibyśmy się z Andzią, ale nie wiem czy zdążymy wrócić do tego czasu :/
Moto doktor ja w pakiecie rodzinnym będę ;) czyli 3 osoby ;)
Panowie mam takie nie typowe pytanie. U mnie na osiedlu nie ma chodników jest to osiedle domków, i z ulicy się zjeżdża do posesji. Jeżeli nie ma chodników to kto odpowiada za utrzymanie ulicy przed budynkami wolno stojącymi ? Gmina, czy od granicy do granicy domów mieszkańcy ?. Śnieg, szklanka po deszczu gdy zamarznie ?. Inaczej jest gdy jest chodnik i jest jasna sprawa.
Mieszkańcy mają odśnieżać chodniki a nie odladzać. Utrzymanie ulic zawsze należy do miasta.
Bo mam tu kolo siebie mostek i wszyscy co wyjezdzaja z niego to leca na moja brame. Szlag mnie trafia cala ulica zawsze oblodzona i 2 lata ten sam problem. Czyli musze udac sie do urzedu. Dzieki za informacje