Mi pasi ;)
Printable View
Marek gdzie to wczoraj jechałeś?
no to ustalmy juz wszystko na zicher ;) oczywiscie 21.04 czyli niedziela;)
A godzina? 18:00 mogla by być? ;)
No to fajnie;) ze pasuje akurat się wyrobię;) miejsce to jestto miasteczko galicyjckie czyli na wylocie na grybów po prawej stronie tak?
No to oponki trzeba zamowić, zderzak sie juz maluje, koniczynki niedługo dolecą, znaczki sie na czarno pomaluja i jeszcze cos ekstra;] Mam nadzieje ze zdaze ;)
Dzisiaj w Limanowej jechałem za czarną 159 sedan z bodajże kremową, albo brązową skórą w środku na blachach KN..... i batem od CB na klapie bagażnika. Czy to ktoś z forum? Ramek nie było...
Pozdrawiam.
- Rafał
Alces bedziesz 21? ;)
Mi wstępnie pasuje ;)
Niestety, ale nie...
20/21 mam imprezę rodzinną i w tych dniach klucze od mojej 159 idą do sejfu ;)
Natomiast z Robertem powoli planujemy powtórkę z rozrywki, czyli spot przy grillu w Żegocinie, ale termin jest jeszcze nie ustalony. Myślimy coś o niedzieli pod koniec maja.
Pozdrawiam.
- Rafał
No to fajnie:) dam Ci kupony do McDonalda bo mam duzo xD
Mam nadzieje ze bedzie nas jeszcze wiecej jak ostatnio;)
- - - Updated - - -
Jej to szkoda ale mam nadzieje ze nastepnym razem znajdzie się czas;)
Jeździ po Sączu od niedawna taki czarny sedan 159 rej. KN 7.... Kiedyś nawet jadąc na spota jechałem za nim, już myślałem że wpadnie, ale pojechał dalej ;) Ale fajna wersja, z ksenonami i na ładnej feldze :)
z kim to dzisiaj sie mijalem na Gordzkiej ? ramki byly "siema" bylo
podejzewam ze to chyba AgaJ tylko nie Ty prowadzilas.. ;p
I taką pogodę to się rozumie ;)
Ale śniegu nie ma i mozna juz na letnich latac;)
nie nie nie to taka apostrofa fikcyjno nie realna,ja to pisałęm o ogóle społeczeństwa ;) ja czekam dopiero na oponki bo jeszcze sie niecierpliwie xD
Wiec nie wygrałem...
Szkodaaa...
xD
- - - Updated - - -
T
Paweł jakbym miał je założone to juz dawno bym wam się pochwalił;) lepiej Ty się pochwal bo słyszałem ze masz coś ciekawego;)
Jutro pasuje klapki na letnie zmienić ;d
Paweł, powiedz/pokaz co masz ciekawegoo !!!!!!!!
No pokazujcie po koleleji te felgi wiosenno letnie!
Tak jak i ja, nie pokaże ;) i wszystkie 159 przyjada na 18' xD
To już możecie sobie nowiutkie zawieszenie zamawiać do tych felg XD